Viršutinė Nugaros Laikysenos Korektorius Laikysenos Petį Atgal Turėtojas Paramos Korektorius Atgal Tiesiai Pečių Petnešomis Sveikatos Priežiūros Unisex

Viršutinė Nugaros Laikysenos Korektorius Laikysenos Petį Atgal Turėtojas Paramos Korektorius Atgal Tiesiai Pečių Petnešomis Sveikatos Priežiūros Unisex

w56339

Nauja

Yra sandėlyje

€11.28 €8.57
Vnt.

Žymos: krūtinės turėtojas, skausmas peties, atgal tiesiai vyras, nugaros atrama, afroditė statula, vaiko korsetas, laikysena sėdynės, modelio pagrindas, vaikų laikysena turėtojas, puodelio laikiklis stendas.

Savybės: 1、Medžiaga: guma kempinė

2、Pareigos: laikysenos korekcija, fitnesas, naudotis

3、Vienas dydis, dydis reguliuojamas

4、Bloga laikysena, liks neišspręstos, gali sukelti skausmas, mieguistumas, ir net sukelti nervų pažeidimai.Mūsų nugaros įtvaras, kartu su fizinės terapijos, pagalba Nugaros Skausmas, Skoliozė, Spondilolistezė, ir Krūtinės Angos Sindromą.

5、svarbą ir teisingą padėtį, negali būti pervertinta.Visada atsiminti, kad stovi aukšti ir tiesūs, yra pečius atgal ir žemyn, su savo smakro sukišti.Mūsų petnešomis taip pat padės jūsų organizmo natūrali laikysena.

Produkto informacija: Medžiaga: guma kempinė

Pareigos: laikysenos korekcija, fitnesas, naudotis

Vienas dydis: dydis reguliuojamas

Bloga laikysena, liks neišspręstos, gali sukelti skausmas, mieguistumas, ir net sukelti nervų pažeidimai.Mūsų nugaros įtvaras, kartu su fizinės terapijos, pagalba Nugaros Skausmas, Skoliozė, Spondilolistezė, ir Krūtinės Angos Sindromą.

Svarbu teisingai statusas negali būti pervertinta.Visada atsiminti, kad stovi aukšti ir tiesūs, yra pečius atgal ir žemyn, su savo smakro sukišti.Mūsų petnešomis taip pat padės jūsų organizmo natūrali laikysena.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai