Elektrinis Kampinis Šlifuoklis 220V 1380W Kintamo Greičio 11000r/min Pjovimo Mašina Elektrinis Kampinis Šlifuoklis, Šlifavimo Įrankio

Elektrinis Kampinis Šlifuoklis 220V 1380W Kintamo Greičio 11000r/min Pjovimo Mašina Elektrinis Kampinis Šlifuoklis, Šlifavimo Įrankio

w56308

Nauja

Yra sandėlyje

€47.89 €26.82
Vnt.

Žymos: premium tabako, mikita kampas malūnėlis, dewalt kampinis šlifuoklis, mini kampo šlifavimo diskai, 8 colių poliravimo rato, vielos kampas malūnėlis, angl malūnėlis, malūnėlis piktžolių, metalo šlifuoklis, sumalkite mašina.

{infomodule}

Kampinis Šlifuoklis 220V/50Hz 1380W 11000r/min

KAMPINIS ŠLIFUOKLIS turi Galią 13 80W ir be apkrovos greitis 11000r/min.Aliuminio boutique galvos lukštais.Molio aliuminio headshell ilgaamžiškumą ir ilgą gyvenimą.

Sutirštės apsaugine danga.Storio neslidus padengti suteikia jums didesnį saugumą ir apsaugo nuo žalos darbe.

Savybės:

1. Aliuminio galvos lukštais.Molio aliuminio headshell ilgaamžiškumą ir ilgą gyvenimą.

2. Uodega patraukite jungiklį.Maitinimo jungiklis yra gale veiksmingai išvengti atsitiktinio kontakto metu, veikimą, todėl penkios operacijos.

3. Sutankinti apsaugine danga .Storio neslidus padengti suteikia jums didesnį saugumą ir apsaugo nuo žalos darbe.

4. Galingas ventiliacijos dizainas .Vėdinimo projektavimas, šilumos mašinos, laiku atliekant darbą, pailgina eksploatavimo laiką mašinos ir išvengti deginimo mašina iš yra patvarus.

5. Aukštos kokybės PV elektros laido.Ultra-minkštas, aukštos kietumas, gali atlaikyti 300V/500V srovė, stiprus atsparumas senėjimo, patvarus, saugus ir patvarus.

Pastaba:

1. Dydis yra instrukcija, ir ten gali būti klaida 0,5-1 cm

2. Čia gali būti spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir objektas.

Specifikacija:

Šlifavimo rato skersmuo: 100mm

Įtampa: 220V

Dažnis: 50Hz

Be apkrovos greitis: 11000r/min

Galia: 138 0W

Spalva: S ilver + Juoda + Geltona

Medžiaga: ABS plastikas + metalas

Dydis: 29*11.5*9cm (11.4"*4.5"*3.6")

Pakuotės Turinys:

1 x Vartotojo vadovas

1 x Kampinis Šlifuoklis

1 x P rotective dangtis

1 x Raktas

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai