Darbalaukio Fontanas Mini Silent Patalpų, Lauko Fontanas, Krioklys Spalvinga Rockery Fontanas Bonsai Bonsai Apdaila Su Purkštukai

Darbalaukio Fontanas Mini Silent Patalpų, Lauko Fontanas, Krioklys Spalvinga Rockery Fontanas Bonsai Bonsai Apdaila Su Purkštukai

w55997

Nauja

Yra sandėlyje

€22.18 €15.75
Vnt.

Žymos: vanduo patenka fontanas vidaus krioklio, fontanas, krioklys, vidaus vandens fontanas, krioklys namuose, dekoro fontanas, AUGALŲ, NooLim, vandens fontanas, krioklys, fontanas mi, lentelėje krioklys, dekoro namai.

Kulka Taškų:

1、Atnaujintas Dizainas: atnaujinta versija prideda purkštukai, kurie gali apšviesti krioklio geresnė nei standartinė versija.Purkštukai daro darbalaukio sukurti magišką krioklys atmosfera.Jūs galite taip pat drop kelis lašus eterinių aliejų, purkštukai yra gerai išgarinus eteriniai aliejai.

2、Aukštos kokybės ir Gražus: patalpų fontanas yra pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos derva, lengvas ir tvirtas, ranka raižyti ir rankų darbo.Unikalus ir gražus desktop fontanas gali pagerinti ir apdaila jūsų namams ir biurui.Tinkamą dydį galite pridėti spalvą prie bet kokio stalo, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar biuro stalo dekoracija.

3、Novatoriškus Meninius Dizainas: Per imituojamas kraštovaizdžio modelį, jūs galite jaustis žavesio gamtos fontanas su rockery ir medžius, sukurti taikią atmosferą, mažinantys stresą ir atsipalaiduoti.

4、Išskirtinį Apdaila: išskirtinį dulkinimo poveikį daro darbalaukio fontanas gyvas, unikalus ir tobulas.Jūs galite augalų succulents šalia rockery ir pašarų žuvelės apskrito pagrindo apačioje, kuriai tinka bet kokios šeimos stilius.

5、Puiki Dovana: Šis mažas dekoratyvinis drėkintuvas ornamentu su vėjo rato, žalia rockery ir fontanas, krioklys gali būti naudojami ne tik kaip papuošalas jūsų namuose, bet taip pat ir puiki dovana draugams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: derva.

Naudojimas: vidaus apdaila.

Kištukas: JAV plug 110V, ES kištukas 220V, UK 230V (pasirinktinai).

Dydis: apie 20 x 15 x 28 cm/5,9 x 7.9 x 11,0 cm.

Svoris: apie 1600 g/56.43 uncijų.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Darbastalio Fontanas

1 x LED Lempos Bazės

1 x Maitinimo kabelis

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti tolerancija 0-2 cm.Dėkojame už jūsų supratimą.

2. Ekrano kalibravimo metodas yra skirtingas.Objekto spalvos parodyta nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo realių objektų.Prašome atsižvelgti į faktinį projektą, kaip standartinis.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad produktas yra atomizing.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai