Interaktyvaus Dėlionės Žaidimas Šunų Žaislai, Gyvūnėlių Maisto Produktų Pilstymo Finansuojančiojo 2020 Naujas

Interaktyvaus Dėlionės Žaidimas Šunų Žaislai, Gyvūnėlių Maisto Produktų Pilstymo Finansuojančiojo 2020 Naujas

w55920

Nauja

Yra sandėlyje

€7.94 €6.82
Vnt.

Žymos: šuo veiklos žaidimų žaisti, interaktyvus iq šuniui gydyti dozatorius, šuo interaktyvaus dėlionės, mažylių dėlionė, kačių maisto dėlionės, kamuolys šuo, šunų žaislai, interaktyvios, juodas šuo žaidimas, šuo medžioklės žaislai, švietimo šuo dėlionės.

Kulka Taškų:

1、Pradedantiesiems Mažylių Dėlionė: Šis interaktyvus šuniukas įspūdį žaislas yra įdomus užkandis balionėlis, kuris gali paruošti sunkiau games jūsų šuniukui.

2、Kaip Žaisti: Šis patvarus mažylių žaislas yra šunų smegenų žaidimas, kuris yra labai tinka pradedantiesiems.Įdėti jūsų mažylis mėgstamų užkandžių 9 užkandis kupė ir padengti kaulai.Pasakykite savo šuniuką, kur užkandžiai ir tegul mažylis žaidimas prasideda!

3、Šėrimo Džiaugsmo: Tai linksmas balionėlis šuns žaislas gali būti naudojamas teikti savo šuniuką su sveikų užkandžių ar sausa kibbles-išspręsti maisto stygiaus problemas sulėtės įspūdingi valgio metu.

4、BPA-free PVC ir Ftalatų: Pagaminti iš maisto produktų-iš saugių medžiagų.Tai patvarus šuo veiklos žaislas yra pagamintas iš kieto plastiko.Ištuštinus šunų maisto dozatorius kamera, galite plauti rankas su muilu ir vandeniu.

5、Padėti Sumažinti Destruktivnosti Elgesys: sukurti teigiamą išėjimas į šuniuką gamtos kramtyti, kasimo ir medžioklės instinktus, tai įspūdį žaislas padeda nukreipti blogą elgesį.

Specifikacija:

Dydis: apie 28*28*3cm/11.02*11.02*1.18 colių

Medžiaga: maisto kokybės plastiko

Pakavimo Sąrašas:

1*Nesandarus Maisto Žaislas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai