1,5 M Stiprus Nailono Šuns Pavadėlio Antkaklis Šunims Virvę Patogi Paminkštinta Rankena Ypač gerai šviesą atspindinčių Temas, Vidutinių ir Didelių Šunų

1,5 M Stiprus Nailono Šuns Pavadėlio Antkaklis Šunims Virvę Patogi Paminkštinta Rankena Ypač gerai šviesą atspindinčių Temas, Vidutinių ir Didelių Šunų

w55900

Nauja

Yra sandėlyje

€7.33 €5.13
Vnt.

Žymos: šuo har, priedų šuo, šuns pavadėlio, apykaklės šuo, apykaklės šuo rankena, šviesą atspindinčios liemenės juostelės, pavadėlio, katė necklac, šuo, pet.

1,5 M Stiprus Nailono Šuns Pavadėlio Antkaklis Šunims Virvę Patogi Paminkštinta Rankena Ypač gerai šviesą atspindinčių Temas, Vidutinių ir Didelių Šunų + aukščiausia KOKYBĖ

Techniniai duomenys:

Naminių reikmenys : Stiprus pet pavadėlio

Medžiaga : Šuo nailono pavadėlio

Pet : Mažylis / Šuo / Katė

Kostiumas : Vidutinių ir Didelių šunų

Pareigos : Šuo Pavadėlio

Spalva : Juoda / Mėlyna / Raudona

Elemento tipas : Šuo veda / Šuns pavadėlio

Svoris : 205 g

Ilgis : 1,5 m

Dropship&didmeninės:Priimtinas

Savybės:

SUNKIŲJŲ - su stipriausia 1/2 colių skersmens roko laipiojimo lynų ir labai patvari metalo klipas kablys jums ir jūsų šuo saugus.

KOMFORTAS KAMŠALU RANKENOS - Funkcijos, minkštas paminkštintas rankenos nuostabi patogus šoko rankena, tiesiog mėgautis jausmas eina su savo šunį ir apsaugo jūsų rankas nuo lynų įrašyti.

Šviesą ATSPINDINČIOS UŽ NAKTĮ SAUGĄ atspindintį temas jus abu saugus ir matomas jūsų vėlai vakare vaikšto.

DIDELIS ĖJIMO, BĖGIMO AR TRAINNING - Tai tobula pusiausvyra tarp laisvės ir kontrolės, suteikti pakankamai laisvės savo šunį ir viskas, absoliučiai pagal jūsų kontrolės.

Pakuotė:

1x Pet pavadėlio

Šiltas Patarimas :

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1-3cm skirtingi,supratimas bus labai vertinama.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai