4Pcs Automobilio Priekinis Galinis Bamperis Raštas Kampe Scratch Guard Lipdukas Padas

4Pcs Automobilio Priekinis Galinis Bamperis Raštas Kampe Scratch Guard Lipdukas Padas

w55753

Nauja

Yra sandėlyje

€5.15 €3.04
Vnt.

Žymos: nissan qashqai f j11 bamperis, qx bamperis raštas, kemperis, mėlyna bamperis raštas, bamperis padas, nissan qashqai j11 bumber, bamperis apsaugoti, vidutinio dydžio rankena, sidabro bamperis raštas, bamperis priekinis.

Aprašymas:

Sunkiųjų Bamperis Raštas yra papildomos storesnis (.875"), nei kitų bamperis apsaugos ir lazdos dar geriau apsaugoti pažeidžiamų buferiai.

Kokybė yra svarbiausias prioritetas, ir jos meistriškai iš patvarus ir lankstus poveikio sugeriančios medžiagos pagalvėlė nedidelių automobilių stovėjimo aikštelė iškilimų.

BP-36 Bamperio apsauga yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, plius lengvai prijungti naudojant savarankiškai klijuoti juosta, kuri pabrėžia savybes ir ilgaamžiškumą ir lankstumo, o likusius abu atsparus UV ir oro sąlygoms.

Į matinė juoda baigė komplimentų su esamais transporto priemonės apdailos arba baigti, suteikti OEM išvaizda ir gerinti atrodo bet kurios transporto priemonės apsaugoti jūsų automobilį nuo nedidelių automobilių stovėjimo aikštelė, įbrėžimų ir įbrėžimai.

Specifikacija:

Medžiaga: Guma

Dydis:(Apytiksliai).420x55mm/16.5x2.2 Colių

Komplektą Sudaro:

4 Gabalus Dantytas Bamperis Apsaugai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai