Nerūdijančio Plieno Sviesto Peilis Profesinės 3 1. Sviestą Peiliu Pjovimo Staklės Curler Sviestas Shaker Peilis Su Dantytas Kraštas

Nerūdijančio Plieno Sviesto Peilis Profesinės 3 1. Sviestą Peiliu Pjovimo Staklės Curler Sviestas Shaker Peilis Su Dantytas Kraštas

w55699

Nauja

Yra sandėlyje

€5.96 €2.98
Vnt.

Žymos: shizuka, peiliu barstytuvas, knive, 3 ašmenų peilis, pigūs sviesto peilis, sūrį supjaustyti, sulenkite peilis, 4 hdd talpyklos, cutter melamino, C102.

Ilgaamžiškumas: Šis sviestas peilis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, šis šalto sviesto peilis yra tvirtas, patvarus ir labai atsparus korozijai ilgą tarnavimo laiką.

GRAŽUS DIZAINAS: Mes sukūrėme šią gražus virtuvės įrankis, kaip sviestas purtyklė ir sviesto užraktas peilis, puikus svorio balansas ir 1-colių disko, kad ji idealiai paskirstyti reikiamą kiekį sviesto / džemas / kremai savo taurę.

PUIKUS REZULTATUS: Šis sviestas peilis su mažais dugno skyles palei pažangiausius curl sunku sviestas jūsų duona.Didesnę skylę, kurie didesnes sumas sviestas gali būti sujungti į turtingą energijos šaltinis dėl savo taurę.Dantytas kraštas daro pjovimo duona / sviestas yra lengvas užduotis.

Saugai: Ergonomiškas dizainas ir lygaus paviršiaus, užtikrinti saugumą nuo atsitiktinės žalos.Šis sviestas barstytuvas yra net saugios vaikams užpildyti savo skrudinta duona su sviestu/val ir net šokolado garbanos.

LENGVA NAUDOTI: Tai paprasta, tvirta sviesto peilis turi dantytas kraštas ir plokščio disko, kad pjovimo ir plinta sviestas lengviau - net ir atvėsinto sviesto!

Techniniai duomenys:

Tipas: sviesto peilis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Dydis: 20.6 x 2,5 x 0,5 cm / 8.1 x 1 x 0.2 cm.

Grynasis Svoris : 70g

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai