20 Galonų/75L Medžių Laistymo Daugkartinio naudojimo Maišelis Sodo Augalai Kabinti Dripper Dėklas Lauko Sodo Kieme Accessaries Prekes

20 Galonų/75L Medžių Laistymo Daugkartinio naudojimo Maišelis Sodo Augalai Kabinti Dripper Dėklas Lauko Sodo Kieme Accessaries Prekes

w55295

Nauja

Yra sandėlyje

€6.47 €3.55
Vnt.

Žymos: sodo krepšys, kepimo skardos pica turas, laikmatis vandens, baras treneris, dripper, vandens wifi, krepšys lapų, dripper rpn, rpn, shouler krepšys.

20 Litrų Žemės Ūkio Lašelinė Drėkinimo Augalų, Medžių Laistymo Krepšys Lėtai Atleiskite Kabinti Dripper Sodo Įrankių Dėklas

Ypatybė:

1. Vandens taupymo-lašelinė drėkinimo yra vietos drėkinimo metodas šaknų medžius.Jis gali tiksliai laistyti ir vandens transporto pagal poreikius augalai, kurie yra labai vandens taupymas.Tai sutaupo daugiau kaip 30% vandens, nei žemės, potvynių drėkinimo.

2. Stiprus prisitaikyti-Lašelinė drėkinimo turi mažai lašelinę stiprumo ir gali prisitaikyti prie molingos dirvose su mažu infiltracija.Dėl to, kad ilgą drėkinimo laiko ir dažnai drėkinimo, tai nesukels didelių gilių sluoksnių, net smėlėtas dirvožemis su didelio vandens pralaidumo.nuotėkio.

3. Didinti gamybą-išlaikyti stabilias dirvožemio drėgmės ir padidina išgyvenimo kurso medžių.Lašelinė drėkinimo gali būti vandens, ir tręšimo prie šaknų, medžių laiku ir tinkama suma, be to, dirvos sutankinimas, ir suteikia gerą vandens ir maistinių medžiagų, medžių gamyba.

4. Darbo taupymą-lašelinė drėkinimo yra patogi automatinio valdymo, taupymas, darbo jėga, ir taip pat gali būti naudojamas tręšimo ir pesticidų paskleidimo, kad yra, tai taupo trąšų ir medicina, ir darbo, kuris yra labai patogu.

Specifikacija:

Medžiaga: PE

Kiekis: 1pc/2vnt

Talpa: 75 L

Spalva: mėlyna

Svoris: 300g

Taikymo scenarijų: viešosios žalios erdvės, sodas, žemės ūkio gamybos, sodo gamyba

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Laistymo Bag/2 X Laistymo Krepšiai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai