TiaoBug Kūdikių Mergaičių Rankovių Blizgančiais Bowknot Romper Lopšelio Helovyno Cosplay Gimtadienio Ringmaster Apranga Cirko Kostiumai

TiaoBug Kūdikių Mergaičių Rankovių Blizgančiais Bowknot Romper Lopšelio Helovyno Cosplay Gimtadienio Ringmaster Apranga Cirko Kostiumai

w55191

Nauja

Yra sandėlyje

€9.03 €6.59
Vnt.

Žymos: etsy piratų kostiumų, bot mergina kostiumas, cosplay eyepatch, girlymax 2, abdl, anim cosplay, kūdikių užsakymą pavadinimas, drag queen apranga, juokinga cheerleader kostiumai, mergina kostiumai vaikams.

Rinkinį Sudaro : 1Pc Romper

Būklė : Naujas su tegus

Medžiaga : Poliesteris

Spalva : Juoda & Raudona(kaip nuotraukose)

Savybės :

Romper yra pagaminti iš poliesterio medžiagos, rankų plovimo.

Dydis Stalo reiškia, amžiaus kūdikių, mergaičių, tačiau jos yra bendras gaires tik.

Berankoviai, pečiai dekoruoti su kutais, reguliuojami dirželiai galima sieti bowknot ne atgal.Blizgučiais viršuje liemenė puošia juoda bowtie, aukso tinklelio papuošimų, ir mygtukus.

Su pamušalas patogūs dėvėti.Backless dizainas.Elastinga nugaros, juosmens, su 1 sluoksniu kregždė-tailed perdanga.Tampri, kojų angos.Žavinga romper savo mergytę.

Tinka Helovinas, cosplay, tema šaliai, vaidmenų žaidimas, puošniai apsirengti, fotografija, atostogų ir pan.

Dydžių lentelė: siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne organas.)

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai