10.1 Colių Planšetinį Kompiuterį Notebook Nešiojamas Kompiuteris Su Wifi Mini Netbook Usb Lizdas, Klaviatūra, Pele Tablečių Gps Telefonas

10.1 Colių Planšetinį Kompiuterį Notebook Nešiojamas Kompiuteris Su Wifi Mini Netbook Usb Lizdas, Klaviatūra, Pele Tablečių Gps Telefonas

w54429

Nauja

Yra sandėlyje

€57.21 €47.49
Vnt.

Žymos: megafon prisijungti, procedūros metu, mini pc langas 10, leidinys notbook, vyrai kompiuteris, android tablet, žaidimo pelės, notepad, klaviatūra, touchpad bevielio, hp nešiojamas kompiuteris.

Savybės :

1. Priekis 8 mln. grožio kamera:vartotojo grožį į planšetinį kompiuterį, kad jūs daugiau gražus.

2. Metalo fiuzeliažo Turas: naujos kartos liemenį dizainas, smulkių metalo šlifavimo gydymas, slidžios fiuzeliažo touch, ir sukamaisiais pereinamųjų metalų fiuzeliažo, kad rankena dydžio planšetinį kompiuterį mažesni ir lengvesni nei to paties dydžio.

3. 13 mln vaizdo kamera protingas fokusavimas: auto fokusavimas, fotoaparatas gali užfiksuoti akimirkų jūsų gyvenime, ir, kad jūsų nuotrauka aiškiai.

4. Svaiginančius 3D stereo erdvinis garsas:Platus konstrukcinių dizaino, aukšto tono vidurio tonas, tiksliai bass storio, garso daugiau garsiai ir garso kokybė daugiau gryno, kad geresnė patirtis.

5. 6G Operacija ir 64G Saugojimas: tabletė kompiuterį greitai reaguoja ir veikia sparčiai, nėra slėgio žaisti didelių žaidimai ir vykdyti kelių programų, TF atminties kortelės išplėtimo yra palaikomas.

Aprašymai :

1. Didelės spartos WIF: yra sklandžiau ir aukštojo tinklo sparta, mažiau signalo trukdžius, geresnė patirtis, įrengti "Bluetooth", ir jūs galite prisijungti su visų rūšių "Bluetooth" įranga.

2. 10. 1 colio didelės raiškos ekranas: Ryškios spalvos ir šviesus didelės raiškos ekranas leidžia kiekvieną nuotrauką, ryškus ir aiškesnės informacijos.

3. GPS palydovinės navigacijos tiksliau: Atnaujinti į tris pasaulio GPS remiantis GPS, kuri yra realaus laiko ryšio apiplėšti aukštojo tiksliai vietos.Net tunelyje, jums gali būti žingsnis greičiau.

Techniniai duomenys :

Modelis: 101

medžiaga: metalas

Procesorius: ARM DSP dual core

Procesoriaus dažnis: 1.5 GHz

Veikia atmintis: 6+64GB

Procesorius: quad core

Gyvenimo trukmė: 9 valandos arba daugiau

Ekrano dydis: 10.1 colių

Spalva: balta, rožinė, mėlyna, juoda

Pakuotė:

1 x tablet priimančiosios

1 x įkroviklis

1 x OTG linija

1 x dėžutė

1 x instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai