Verslo asmeninį skaidrios PVC verslo kortelių pritaikymas 200pcs / set asmeninę profesinę verslo kortelių pritaikymas savo reikmėms

Verslo asmeninį skaidrios PVC verslo kortelių pritaikymas 200pcs / set asmeninę profesinę verslo kortelių pritaikymas savo reikmėms

w54307

Nauja

Yra sandėlyje

€25.25
Vnt.

Žymos: kortelės custom, verslo korteles moteris, raudona pvc kortelės, asmeninę kortelę žymės, komercines vizos kortelės, vizitinės kortelės custom, ačiū korteles verslo pakuotė, verslo kortelės spausdinimo, logotipą, kortelės spausdinimo pvc.

Produkto Pristatymas:

1.Produkto pavadinimas: PVC skaidri verslo kortelės

2.Gaminio dydis: baigtas dydis: 85.5mmx54mm

3.Produkto stilius: suapvalinti kampai

4.Prekės storis: 0.38 mm

5. Medžiaga: smulkaus smėlio skaidrus, šiurkščiavilnių smėlio, skaidraus, šiurkščiavilnių smėlio skaidrus + baltas rašalas, smulkaus smėlio skaidrus + baltas rašalas, visiškai skaidrus + baltas rašalas

6. Tik 1 pusėje spausdinti

7. Privalumai, atsparus vandeniui, dulkėms, sklandžiai neliesti, apvalios cornor, fashional ir parodyti savo asmenybę.

Procedūros pritaikymas

1. Susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyrius produkto kainą.

2. Prašome patvirtinkite, projektavimo darbai, dydis, medžiaga ir informacija.

3. Jei galite pateikti užsakymą, prašome nereikia mokėti pirma, mes reguliuoti kainų ir pranešti jums mokėti.

4. Prieš spausdindami patikrinkite, ar jūsų dizaino darbai ir patikrinkite, ar jūsų dizaino darbai gali būti spausdinami.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

5. Įsitikinkite, kad nėra grąžinamosios išmokos po spausdinimo.Kaip individualų verslo kortelės yra privatus, ten yra grąžinamoji išmoka po spausdinimo.

6. Spausdinimo laikas yra apie 5 dienas.

7. Jei dvimatis kodas turi būti išspausdinti, nuotraukos dydis dvimatis kodas-2*2cm ir rezoliucija yra 350 taškų.Nes nuotraukos dydis yra per mažas, per stora ar rezoliucija yra ne pakankamai, spausdinta qr kodas neveiks.

8. Priimti failus: mes priimame AI/CDR/PSD/PDF/didelės skiriamosios gebos JPEG vaizdo failus.

Gerbiamas kliente, taip pat galite pasirinkti mūsų šabloną žemiau!

Pastaba:

1. Kuo dizainas yra patvirtintas, jį bus paskelbta iš anksto, paspauskite leidybos procese, ir be pakeitimo dokumentai bus paskelbti.Mes neatsakome už bet kokias klaidas ar trūksta turinio.

2. Vizitines korteles, turi problemų dėl spalvų skirtumo 15% ir apdailos paklaida apie 1-2mm.Kompiuteris mato, kad dizainas rankraštis-tai ne tas pats, spausdinti, dydis.Atminkite, kad šriftas neturėtų būti per mažas.

3. Sumažinti nuotraukos dydį, vizitinę kortelę ir pamatyti, jei žodis yra per mažas!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai