Y-8 Rankiniai Rankinio Siurblio Tepimo Skylių Siurblio Alyvos Staklės, CNC Staklės, Tepalinė

Y-8 Rankiniai Rankinio Siurblio Tepimo Skylių Siurblio Alyvos Staklės, CNC Staklės, Tepalinė

w54241

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03
Vnt.

Žymos: lady siurbliai 2018, Ranka siurblys, 24 voltų siurblys, pompastika vandens, tepalo perdavimo siurblys, rankinis siurblys, siurblys vandens, akvariumo vandens siurblys, Tepalas Ginklą, alyvos siurblio siurbimo.

{infomodule}

Specifikacija

l Modelis: SKU717370

l Pavadinimas: Rankinis Siurblys Ranka

l Siurblio medžiaga: aliuminio lydinys

l Nerija: 8ml / min

l Didžiausia impulsinė slėgis: 15Kgf / cm?

l Kuro bako talpa: 500cc

l Angos skersmuo: φ4 arba skersmuo φ6

l uostų: vienas ant abiejų pusių

l Dydis: 116x160x200mm (LWH)

l PxK dydis : 100x110 mm

Savybės

l Produktai yra plačiai naudojami CNC mašinos, frezavimo, tekinimo apdirbimo centras, gamybos linijos ir staklės, štampavimas, tekstilės, plastikų, gumos, kalnakasybos, metalurgijos, statybos, poligrafijos, chemijos, farmacijos, liejimo, maisto ir kitų pramonės mašinų ir įrengimų Tepimo sistema.

l Kaip tai veikia: Kai traukiant rankeną vertus, stumkite stūmoklį į kanalizaciją aliejus, kuris bus saugomas cilindro.Kai rankena yra išleistas, plunžeris siurbia naftą pagal veiksmų pavasario jėga.

l Sritis: siurblys gali būti derinamas su pristabdyta platintojas formos tepimo sistema.Rekomenduojama naudoti alyvos klampumo N20-N1000.

l Produktus naudojame aukštos kokybės plombas, nėra lengva ištekėti.Rankena, tiek su specialios medžiagos, lengvai pertrauka.

Pakuotė

1 x Rankinis Siurblys Ranka

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai