Apšvietimas Mini Klaviatūra Touch Pad 2.4 Ghz Wireless Pilna Touchpad Klaviatūrų PC Laptop Tablet Pad Smart Android TV Box

Apšvietimas Mini Klaviatūra Touch Pad 2.4 Ghz Wireless Pilna Touchpad Klaviatūrų PC Laptop Tablet Pad Smart Android TV Box

w54083

Nauja

Yra sandėlyje

€17.83 €13.37
Vnt.

Žymos: aukštos kokybės klaviatūra, ios klaviatūra touch pad sulankstomas, klaviatūra touch, klaviatūros rusijos touchpad, "lotus" snap, lauke touch, bluetooth touchpad, laidinė klaviatūra touch pad, klaviatūros mini belaidžius, klaviatūra, touchpad bevielio.

Įžanga:

Šis mini 2,4 GHz Wireless Touchpad ir Klaviatūra Combo gali pateikti jums unikalius ir galintys įrankis valdyti savo PC, smart TV, android TV Box, KOMPIUTERĮ ir Nešiojamąjį kompiuterį.Tai yra plug and play, paprastas ir sklandus.Naudokite jį su "Android" box "arba" smart TV " ant jūsų sofos ar naršyti internetą labiausiai patogus mados.

Savybės:

Du Veikimo Režimai:

Pilnas skydelis touchpad, dideli touch paviršiaus.Ji yra dviejų rūšių operacijos režimas, Klaviatūros režimu ir ryšį režimu, vieną mygtuką, norėdami pereiti.

Touch Režimas:

Galite realizuoti pelės funkcija su šiuo aukštos jautrus touchpad, įskaitant kairės ir dešinės paspaudimą, pele vilkite, priartinti ir nutolinti, užduotis perjungimo ir rodyti darbalaukį.

Klaviatūros Režimas:

Klaviatūros režimu, galite įvesti raides ir simbolius, ir jis bus naudojamas garsinis signalas, kaip grįžtamojo ryšio (Sirena gali būti uždarytas paspaudus Fn + Nutildymo mygtukas).

Plug and Play):

2,4 GHz belaidė jungtis per USB imtuvas, plug and play, mėgautis ilgojo nuotolio bevielis valdyti iki 10 metrų, tinka PC, HTPC, smart TV, android TV Box, nešiojamasis kompiuteris ir kt.

Reguliuojamas Foninis Apšvietimas:

Palaiko 3 lygio foninio apšvietimo koregavimas.Apšvietimas vadovai savo veiklos paspauskite Fn ir palaikykite, jei norite įjungti funkcijos mygtuką; dukart spustelėkite Fn mygtuką perjungti Fn ir skaitmenų klavišą.

Renginiai:

* Suderinama su "Windows XP " / Vista"/ 7 / 8 / 10, "Linux", "Android" OS (su standartine USB sąsaja).

* Touchpad pereis į miego režimą, kai nėra jokių veikti 3 minutes.Paspauskite bet kurį mygtuką, kad ją pažadinti.

* Integruota 300mAh ličio baterija laiko iki ištisinį 7 dienų.

Techniniai duomenys:

Perdavimo Režimas: GFSK 2.4 GHz, belaidis

Nuotolinio Valdymo Atstumas: Iki 10 metrų

Baterija: 300mAh daugkartinio Įkrovimo baterija BL-5B Baterija

Darbinė Srovė:

Pastaba: Jei norite naudoti 2,4 g klaviatūra TELEVIZORIAUS, patikrinkite, ar jūsų TELEVIZORIUS smart TV ar Android TV sistema ! 2.4 G klaviatūra netinka "Apple TV", "Samsung" TELEVIZORIŲ, "webos" sistemą TV.

Paketų sąrašo:

1 * Apšvietimu Wireless Touch Keyboard

1 * USB Imtuvas

1 * USB Įkrovimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Mes priimame sąlyginio Deponavimo .Galite naudoti visa " ir "Mastercard", T/T,Western Union,Moneybookers, per Ecrow

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 7. Pristatymo Laikas: Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produt Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jei jūs nepatenkinti tai, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti problemą ir atitinka jums.Labai ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai