OTEN Moterų 2021 M. Rudenį Dviejų dalių komplektas kišenės 3/4 Rankovės Office Lady Suknelė Atsitiktinis Elegantiškas Bodycon Šalies Wrap Suknelės Dėvėti į Darbą

OTEN Moterų 2021 M. Rudenį Dviejų dalių komplektas kišenės 3/4 Rankovės Office Lady Suknelė Atsitiktinis Elegantiškas Bodycon Šalies Wrap Suknelės Dėvėti į Darbą

w53857

Nauja

Yra sandėlyje

€25.96 €12.72
Vnt.

Žymos: suknelės darbo rankovėmis, bandeau, 2021 mada moterims, rinkinys moterims, alavo suknelės, afrikos dashiki maxi suknelė, platus darbo suknelės moterims, chalatas moterims, mėlyna gėlių suknelė moterims, biuro suknelės damoms 2020 m. oficialią madingas.

Dydis: Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių), Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Ačiū už jūsų supratimą.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Dėl didmeninių klientų,wersquoll jums pasiūlyti didmenines kainas ir nemokamai express pristatymas (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuri, pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienos (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.

Drop laivyba klientų,wersquoll siųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.

Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ,mes galime padėti jums jį pratęsti .Taigi, savo pinigus wonrsquot į mūsų sąskaitą.Ir wersquoll stengiamės laikytis savo sklypo iki tol, kol jūs jį gauti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai