Kubinis cirkonis micro asfaltuotas 925 sterlingas sidabro 26PCS Abėcėlės raidė žavesio apyrankės mergina pareiškimą apyrankė

Kubinis cirkonis micro asfaltuotas 925 sterlingas sidabro 26PCS Abėcėlės raidė žavesio apyrankės mergina pareiškimą apyrankė

w53555

Nauja

Yra sandėlyje

€5.24
Vnt.

Žymos: pandoros apyrankė sidabrinė, pandora karoliukais, įrašo s925, 925 pandoros apyrankė, 925 pandora žavesio, pandora žavesio, mystic topazas, pandora 925, kilmės, strollgirl žavesio granulių, 5 hole punch.

Atsakymai į Kliento atsiliepimai:

Q: Kokios medžiagos mes galime naudoti?

A:#925 sidabras, grynas sidabras, oniksas, auksu, krištolo ir kt.

Scena Nuotraukos:

Dėmesio : Apie Abėcėlės raidė (- S T U V W X Y Z ), Kai jūs pateikiate užsakymą , prašome palikti pranešimą kurią raidę, kurią norite .kad mes žinome, ko jums reikia !

Pristatymas:

Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje per 3 darbo dienas.Laivybos būdas priklausys nuo bendros išlaidos jūsų užsakymą.

Kartais prekių atvyks į savo rankas atidėti kelių dienų dėl griežtų užsakymą kontrolės ir kai kurie force majeure veiksniai.

Importo muitas:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtraukti į kainą, arba siuntimo išlaidas.

Mes, kad visų prekių dovana su mažos vertės, jei jūs vis dar reikia mokėti užsakymą pareiga savo šaliai, kad jūsų valanda ir atsakomybę.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, yra tikrai rimtas požiūris ir mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes tikimės, kad jums patinka mūsų daiktų ir mėgautis pirkinių ir jei jūs paliekate mums posite atsiliepimų.Mes vertiname tai daug.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai