20 colių Naujagimis Kūdikis Reborn Lėlės, Žaislai Rinkinį Mergaitėms Silikono Miega Lėlės Reborn Perkrovimo Drabužius Gimtadienio Dovanos

20 colių Naujagimis Kūdikis Reborn Lėlės, Žaislai Rinkinį Mergaitėms Silikono Miega Lėlės Reborn Perkrovimo Drabužius Gimtadienio Dovanos

w53483

Nauja

Yra sandėlyje

€67.83 €42.05
Vnt.

Žymos: kūdikis reborn silicio, atnaujinti x, pelėsių atgimsta lėlės rinkinys, bebe atgimsta 25cm, originalus atgimsta kūdikių, nešiojamų perkrovimo paspauskite, atgimti, hoomai atgimsta, juoda lėlės reborn, j. lėlės.

Savybės

1. Gyvenimo baby doll jaustis kaip tikras kūdikis visiškai su vystyklų realios žaisti ugdyti socialinius įgūdžius

2. Ranka įsišaknijusi plaukų, gali būti išplauti ir sušukuoti.Jei plaukai yra šiek tiek nepatogus, prašome naudoti specialius perukas šukos rūpintis ji švelniai.

3. Lengvai ir idealiai tinka mažiems vaikams, kūdikiams ir mažiems vaikams, laikyti, nešioti, apkabinti ir priežiūra.Puikus dydžio už vaikų interaktyvių žaidimų.Puiki Dovana Žaisti savo mylimą mergaitę ar berniuką.

4. Kūdikių lėlės yra puikus pasirinkimas vaikams " gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos, ikimokyklinio ir namų veikla, vaidmenų ir nuturing žaisti.Atgimusios lėlės yra taip pat geras pasirinkimas granma tai kartu ir kolektoriai kolekcija.

Specifikacija

Medžiaga: Visi Klijai

Spalva: Žr. Nuotrauką

Dydis: 20 colių

Komplektą Sudaro:

1 x Baby Doll

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai