2.4 GHz bevielę Pelę Su USB Receiver Žaidėjus 2000DPI Pelė, Kompiuterio PC Nešiojamas Sidabro Erelis A2 7 Spalvų

2.4 GHz bevielę Pelę Su USB Receiver Žaidėjus 2000DPI Pelė, Kompiuterio PC Nešiojamas Sidabro Erelis A2 7 Spalvų

w52787

Nauja

Yra sandėlyje

€4.19 €2.85
Vnt.

Žymos: žaidimas klaviatūra, pelės, belaidė kompiuterio pelė, šviesos diodai, "bluetooth" įkraunamą pelę įkrovimo, lqs žaidimų pelės, pelės redragon, žaidimas nešiojamas kompiuteris, žaidimo pelės, "microsoft" pelės, pelės rapoo.

Savybės:

1. Mute mygtukas: kairįjį ir dešinįjį mygtukus produktas yra skirtas išjungti, didelio patvarumo ir micro-motion, su guminiais ratais, todėl galite būti ramioje aplinkoje, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2. Paslėptas laikymas: produktas yra skirtas paslėptas imtuvas saugojimo skyrių, kuriame yra lengvas ir plonas, gerai jaučiasi rankoje, švarus ir tvarkingai, nesirūpindami apie nuostolius iš smulkių detalių.

3. Unikalių privalumų: produktas turi 25 mm plonas korpusas, kuris yra lengvai atlikti.Ilgalaikį baterijos, nereikia jaudintis dėl maitinimo problemų, ir tinka įvairių galinius įrenginius.

Aprašymas:

Šis produktas yra įkraunamos belaidės pelės, tinka įvairių galinius įrenginius, su ultra-plonas mini kūno, kurios gali atitikti jūsų įvairius poreikius ir įtraukti skirtingų spalvų į savo įprastą darbą.

Techniniai duomenys:

Dydis: 110*60*25 mm

Svoris: 70 g, (bendras svoris)

Sąsaja: USB

Bevielio ryšio perdavimo dažnis: 2.4 GHz

Optinė rezoliucija: 1600 DPI

Pakuotė:

1*Pelė

1*Imtuvas

1*Įkrovimo kabelis

1*Garantijos kortelė

1*Sertifikatas

1*Instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai