8mm Natūralaus Akmens Karoliukai,Rhodrochrosite, Balta mėnulio akmuo,JapaMala Rinkiniai,Dvasinis Papuošalai,Meditacija,Įkvepiantis, 108 Mala Karoliukai

8mm Natūralaus Akmens Karoliukai,Rhodrochrosite, Balta mėnulio akmuo,JapaMala Rinkiniai,Dvasinis Papuošalai,Meditacija,Įkvepiantis, 108 Mala Karoliukai

w52506

Nauja

Yra sandėlyje

€5.06
Vnt.

Žymos: gamta įkvėpė juvelyriniai dirbiniai, 108 karoliukai jade mala, 108 mala granulių japa, 108 granulių mala, japamala akmens, 108 japamala, 108 mala karoliai, mala karoliai, rhinstone rutuliukų karoliai, persikų mėnulio akmuo rutuliukų karoliai.

Descripción

8mm Natūralaus Akmens Karoliukai, Rhodrochrosite , 10mm Nereguliarus Malaizija Rose Kvarcas , Baltas mėnulio akmuo , JaPaMala Rinkiniai, Joga Karoliai Su Apyranke, 108 Granulių Mala, Mala Papuošalai, Mala Malda Granulių s .

tai gražus gabalas dėvėti atskirai.Meilė visada su jumis.

---------------------------------------------------------------------------- Rhodrochrosite ( 8mm Ir 4mm ) Stiprina dvasingumą ir attuning tie, aukštojo savarankiškai.Plečia sąmonę, nukreipiamos dvasinį sąmoningumą.Ji ramina širdies ir ramina sielą, langai į vidinę ramybę ir save mylėti. 10mm Nereguliarus Malaizija Rose Kvarco Besąlygišką meilę, užuojautą, ramybę, švelnumą, laimė, šiluma, aistra, gydymo, mitybos ir komfortą.Padeda atrasti tikrąją meilę per save virš visų.Baltas mėnulio akmuo Suteikia vilties, didina moteriška energija, jautrumas, ramus energijos, intuicijos ir psichinius gebėjimus.Atneša gausa ir sveikatingumo tie, gyvenimą.Apsaugos, ypač gimdymo metu, nėštumo ir kelionės.

-------------------------------------------------- --------------------------

☆DYDIS:

Apyrankė iš Viso Ilgų :18,5 cm

Karoliai iš Viso Ilgas : 102cm

-Įsitikinkite, kad priemonė savo riešą su audiniu, matavimo juosta ir tiksliai pasirinkti riešo dydį, prieš perkant.

-Jei jums reikia kito dydžio, prašome palikti masažas man.Aš padariau tai už jus.

----------------------------------------------------------------------------

☆ palikti pranešimą :

Jei norėtumėte, kad kai kurie karoliukai, pateikti kaip žymeklio karoliukai siųsti man atkreipkite dėmesį, kaip tiksliai ten, kur norite juos pateikti.

Jei norite, kad kiti Mala karoliai, kad aš neturiu parduotuvėje, galite palikti man žinutę apie karoliukai ir dizaino, aš esu laimingas, siekiant padėti jums.

----------------------------------------------------------------------------

☆PASTABOS: Visi fiziniai brangakmenių karoliukai turi savo unikalius ženklus ir spalvų, todėl Mala gaunate bus originalus Tikrąją Prigimtį Juvelyrikos dizaino.Kaip ir su bet fine jewelry, rūpintis ir pašalinti savo gabalus prieš dušu, maudymosi, plaukimo, naudotis ar kitaip naudoti nei šviesos veiklą, siekiant išsaugoti gyvybę savo papuošalų.Vengti patekimo tarp papuošalus ir plaukų lakas, kvepalai ir bet kokio tipo kūno losjonas arba rankų kremu.Laikyti sausoje vietoje.Pakabinti Mala su kutas būti nukreipta žemyn, kai nenaudojate, vengti lenkimo.

----------------------------------------------------------------------------

Labai jums ačiū, kad sustoti iki Relikvijos-Dievo Parduotuvėje❤

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai