Naujagimio barškučių barška pliušinis lėlės, žaislai lovelę vaikų besivystančių kūdikių 0 12 mėnesių, vaikams, vaikų muzikos ant vežimėlio

Naujagimio barškučių barška pliušinis lėlės, žaislai lovelę vaikų besivystančių kūdikių 0 12 mėnesių, vaikams, vaikų muzikos ant vežimėlio

w52505

Nauja

Yra sandėlyje

€3.74
Vnt.

Žymos: sr2ez, noel fisher žaislai, žaislai 4 12 mėnesių, vežimėlio barškutis, mielas žaislai 0 12 mėnesių, lil lėlės lopšys, lėlės, už vežimėlis, rattl, berniukas skrybėlę rinkinys, fisher.

naujagimio barškučių barška pliušinis lėlės, žaislai lovelę vaikų besivystančių kūdikių 0 12 mėnesių, vaikams, vaikų muzikos ant vežimėlio

S ize:20*8,5 cm

Pakuotė: atskiras maišelis

Aprašymas:

Yra penkių skirtingų dizainų gyvūnų, ryškios spalvos ir minkšta medžiaga, spalvinga žiedas, yra labai naudinga vaiko ankstyvasis apšvietos išsilavinimą.

Ir kūdikis yra 3 mėnesių+ pradės turi galimybę spalvų jutimo, per šį laikotarpį, tėvai gali rodyti įvairių spalvotų žaislų, kūdikių, tai yra greičiausias būdas skatina kūdikio jutiminį plėtros abiltiy.Ir žiedas yra lengva suvokti, kai purtyti jį, jis bus patikimas, ir labai naudinga skatinti klausos gebėjimus ir praktinius gebėjimus.Ir šie žaislai yra suprojektuoti su mielas animacinių filmų gyvūnų, tėvas gali mokyti kūdikių nustatyti įvairių gyvūnų, kurie padės kūdikiui mokytis kalbos.

Visos medžiagos yra saugos, nr. fadding, nr. praliejimo, kūdikis gali įkąsti jį atleisti nemalonus jausmas metu teehing laikotarpį.

Pasirinkti geriausią žaislas jūsų kūdikiui!

Prekybos Vadovas

1.Jei turite kokių nors problemų, apie siuntimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes galime padėti jums.

2.Mes priimame dropshipping, jei norite bendradarbiauti, prašome susisiekti su mumis ir gauti daugiau bendradarbiavimo detales.

3.Mes atsiųsime iš paketo 3-5 dienas po mokėjimo, siunta bus atidėtas metu kinų švenčių dienomis

4.Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugų po to, kai gausite sklypas, prašome palikti mums 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio su gražus vaizdas, būsime dėkingi.

5.Jokių problemų, prašome neatidaryti ginčus ir palieka neigiamų atsiliepimų.Susisiekite su mumis, pirmą ir mes stengiamės išspręsti problemas.

6.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl www.poligon-1.lt, El. paštas, wechat.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai