Mergina Apsimesti Žaisti, Kad Iki Žaislas Modeliavimo Kosmetika Rožinė Makiažas Rinkinys Princess Grožio Plastiko Žaisti Namuose Žaislas Lūpų Dažai, Šešėliai

Mergina Apsimesti Žaisti, Kad Iki Žaislas Modeliavimo Kosmetika Rožinė Makiažas Rinkinys Princess Grožio Plastiko Žaisti Namuose Žaislas Lūpų Dažai, Šešėliai

w52503

Nauja

Yra sandėlyje

€22.09 €11.26
Vnt.

Žymos: makiažas, rožinė viršų, "elle" mergina, makiažas, rinkinys moterims, goth makiažas, lūpų dažai matt, disney princesė, minni mergina žaislai, akių šešėliai.

Imitavimo Žaislai, Makiažas

- Visi žaislai yra modelių!Nėra nekilnojamojo kosmetika!Nėra jokių miltelių ar skysčių! - Kosmetikos gaminių dalys yra pagamintos iš specialių medžiagų, kurios yra modeliuojant touch, bet neturi dažymo poveikio.Jis yra saugesnis vaikams, bet ir išlaiko įdomus. - 4 skirtingus rinkinius, 4 skirtingus maišus.Gali būti laikomi ar naudojami kaip stilius

PRANEŠIMAS

1.Dydis gali būti 1-2cm paklaida. 2.Spalva gali būti šiek tiek kitoks.

APRAŠYMAS

Drop Laivyba: Parama Kokybė: Aukštos Kokybės A+ Pardavimo Būdas: Didmeninė ir Mažmeninė Medžiaga: Aplinkosaugos ir Sveikos ABS.Medžiagos.Netoksiškas ir beskonis.

-Vaikai, kaip imituoti elgesį suaugusiems. -Įdomu, suaugusiųjų makiažas yra vienas iš jų. -Pilnas komplektas aukštos modeliavimas makiažo žaislai, patenkinti vaikų smalsumą padažu. -Gauti gražių kartu!Drąsiau!

Super Minkštas Makiažas Šepetys

Ji panaši į tikrą makiažo teptuku,apsaugo vaikų odą.

DYDIS

Paslaugos

- Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO - Mes jums laivą iš elementą per 3 dienas po apmokėjimo patikrinti. - Pateikite savo vardą, pavardę ir teisingą adresą,mes išsiųsti elementas yra kilęs iš informacijos. - Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų nuo mokėjimo,prašome susisiekti su mumis,Mes jums sekti shippment ir gauti atgal į jūsų ASSP su atsakymą. - Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Atsiliepimai

- Jūsų pasitenkinimo ir teigiami atsiliepimai padės mums tobulinti mūsų produktus ir paslaugas.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos. - Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei nėra įvykdytos,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai