Europos Stilius Elektros Kištukas 3-way Lizdas Pratęsimo kištukinis Lizdas, Vaikų Saugos Įtaisas Su Apšviestas Jungiklis

Europos Stilius Elektros Kištukas 3-way Lizdas Pratęsimo kištukinis Lizdas, Vaikų Saugos Įtaisas Su Apšviestas Jungiklis

w52435

Nauja

Yra sandėlyje

€3.74 €2.88
Vnt.

Žymos: 220 v lizdą, galia juostelės usb, enchufe sumalti, pop lizdas iki, es lizdas sienos, išvado galia, powercub, maitinimo kištukai, kištukiniai lizdai, na elektros lizdas, elektros kištukas su jungikliu.

Savybės:

1. Skydelio yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su didelis kietumas, didelis atsparumas smūgiams ir stiprios liepsnos retardancy.

2. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

3. Tai propitious prie viešbučio, restoranas, namuose, viešose vietose ir pan., patogumo klientams įkrovimo skaitmeninius produktus.

Aprašymas:

Ji turi savybes, didelio stiprumo, geras elastingumas, nr. deformacijos ir didelis laidumas.

Techniniai duomenys:

Maks.Keliamoji galia: 3500 W

Spalva: balta

Darbinė įtampa: 230 V

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

1 * lizdas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai