4Pcs Profesionalus Vaškas Teptukas Dažymo Vašku Aišku, Minkštas Vaškas Šepetys Baldams Trafaretai Folkart Namų Dekoro Medžio Dideli Teptukai, wi

4Pcs Profesionalus Vaškas Teptukas Dažymo Vašku Aišku, Minkštas Vaškas Šepetys Baldams Trafaretai Folkart Namų Dekoro Medžio Dideli Teptukai, wi

w52364

Nauja

Yra sandėlyje

€15.82 €9.49
Vnt.

Žymos: teptuku kreidos dažų, eleaf trafaretas baldai, šepetėliu du kartus, baldai trafaretas elegantiškas, plytelių, vienodai pagunda, Šablonas, Trafaretas, didelis dažų volelis, dekoro namai, mozart.

Aprašymas

Priėmimo aukštos kokybės medžiagos, vaškas, šepetys yra patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Ergonomiška rankena leidžia puikiai tikslumo, todėl jūs turite daugiau kontroliuoti savo smūgių į savo amatų ir dirbti.

Jis veikia su visų spalvų atkūrimas, baldai ir creats klasikinis ieško kėdės, stalai, spintos ir sienos.Jūs galite mėgautis švaresne apdaila ir sklandžiau tapybos patirtį, sukurti akį traukiantis vaško ir dažų darbo vietų, kad jūsų svečiai bus meilė.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena ir šerių.

- Dydis: 26mm(Bendras Ilgis); 4.2 mm(Šerių Ilgis);20mm & 25mm & 30mm & 40mm(Skersmuo).

- Kokybės natūralių šerių.Veikia su visų spalvų atkūrimas, baldai ir creats klasikinis ieško kėdės, stalai, spintos ir sienos.Mėgautis švaresne apdaila ir sklandžiau tapybos patirtį, sukurti akį traukiantis vaško ir dažų darbo vietų, kad jūsų svečiai bus meilė.

- Pagaminti iš premium šerių, vaškas, teptuku nebus kasytis baldai.Didele galva leidžia mosto pasiekti sukurti tekstūros ir baigti darbo vietų du kartus taip greitai.

- Apvalios teptuku yra skirtas gauti sunku pasiekti plyšių, lengvai ir be vargo.Didžiausia jo šerių saugojimo bus užtikrinti, kad visi jūsų darbo vietų pasirodyti puikiai.Sutaupyti laiko, gauti teisę pirmą kartą su teise šepečiai.

- Ergonomiška rankena leidžia puikiai tikslumo, todėl jūs turite daugiau kontroliuoti savo smūgių į savo amatų ir dirbti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai