BibiCola Rudenį Baby Girl winer šiltas Suknelės Vaikams kalėdų princesė suknelės, šaliai, vienas VNT kropkowany gėlių Suknelė mergaitėms

BibiCola Rudenį Baby Girl winer šiltas Suknelės Vaikams kalėdų princesė suknelės, šaliai, vienas VNT kropkowany gėlių Suknelė mergaitėms

w52353

Nauja

Yra sandėlyje

€10.13 €6.28
Vnt.

Žymos: bot mergina kostiumas, alavo suknelės, linijos suknelė 2021, disney princesė, afrikos dashiki maxi suknelė, rudenį suknelė moterims, naujagimio mergina kūdikių, cheongsam suknelė, suknelė mergaitei, gimtadienis suknelė mergina.

Žiemos Baby Girl Dress Merginos Polka Dot Princesė ilgomis Rankovėmis Tutu Suknelė Storio, Vaikams, Suknelės 0-24 mėnesiai 9M/6: palto ilgis 39,biustas yra 25X2cm,rankovės ilgis 27cm. 12M/8: palto ilgis 41cm,krūtinė yra 27X2cm,rankovių ilgis 29cm. 18M/10: palto ilgis-46cm,krūtinė is28X2cm,rankovės ilgis-31cm. 24M/:12 : palto ilgis-50cm,krūtinė is30X2cm,rankovių ilgis-33cm.Jei jūsų kūdikis yra riebalų,prašome pasirinkti didesnį dydį!Rankinis matavimas, gali būti 1-3cm klaida.

Kad ir pristatymas 1. Prašome palikite man žinutę, tikslių spalvų po apmokėjimo . 2. Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekės jums kinija paštu, oro paštu, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.Grąžinimo Politika, Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!Jei turite klausimų dėl sandorio, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai