ENCHEN Sharp EC-712 vyriškų Elektriniai Plaukų Žoliapjovės USB Clipper Plaukų Įkrovimo raudona Clipper Plaukų Cutter Vyrų Suaugusiųjų Skustuvas

ENCHEN Sharp EC-712 vyriškų Elektriniai Plaukų Žoliapjovės USB Clipper Plaukų Įkrovimo raudona Clipper Plaukų Cutter Vyrų Suaugusiųjų Skustuvas

w52100

Nauja

Yra sandėlyje

€24.11 €15.91
Vnt.

Žymos: mi skustuvas, barzda clipper, oficialus xiaomi, filtras sharp, enchen aštrių 3s, clipper plaukų, kačių plaukų žoliapjovės, enchen padidinti plaukų clipper, enchen muilas, medžiaga cutter elektros.

ENCHEN Aštrių Vyrų Elektriniai Plaukų Žoliapjovės USB Clipper Plaukų Įkrovimo raudona Clipper Plaukų Cutter Vyrų Suaugusiųjų Skustuvas

Įtampa: 5V

Galia: 3W

Baterijos talpa: 800mAh

Pagrindinė medžiaga: keramika vadovas

● Apvalus Šlifavimas

● Negadina Kūdikio Oda

Stabili

Stabilumo užvaldo viskas, daugiau nei 30 metų technologinių kritulių, sudėtingos funkcinės struktūros ir pelėsių dizainas, standartinio modelio dešimtis milijonų kirpėjai, ir ENCHEN Plaukų Clipper labai stabilių rezultatų.

Rankenos Reguliavimas

Rankenėlę tipo koregavimas yra klasikinis ženklas Bogner modelį.Šis fine-tuning konstrukcija leidžia kirpykla patogu, kai reguliuojamas ilgis.Penkių etapų tikslaus reguliavimo diapazonas 0,8-2mm.

Ultra-Plonas Pjovimo Galva

ENCHEN naudoja naujai sukurta profesionalų plona linija-ultra plonas peilis, kuris yra galingesnis, šlifavimo ir metalo kalimas, ir labiau suderinamas su oda.Kai jūs rūpintis kaklo srityje, ENCHEN ultra-plonas peilis tiesiog reikia paspausti žemyn švelniai skustis plaukų, kad rajone.

Titano Keramikos Peilis

Pjovimo galva yra kitas akcentas šio plaukų clipper.Viršutinės keraminiai ašmenys yra aštrūs, dilimui, mažas triukšmo ir nėra lengva šilumos; apatinė ašmenys yra pagaminti iš titano ultra-plonas peilis.Titano yra bio-draugiškas metalo.Žmogaus alerginę reakciją, titano yra 0.

● Aukšto Kietumo

● Didelis Atsparumas Dilimui

● Nr. Šilumos Laidumas

● Niekada Korozijos

Pompėja Galia

POWERSHOT Profesionalus Variklis, 7500 APS / min

Žemas Triukšmo Lygis

POWERSHOT profesinės varikliai yra derinami su aukštos tekintas keramikos pjovimo galvutės, kuris apsaugo pompėja galios, o sumažinti triukšmą iki labai žemo lygio.

● Tylus Variklis

● Mažiau Nei 55db

USB Įkrovimas

Paprasta ir patogu, ji gali būti naudojama ir 45 minutes į vieną mokestį (apie 20 minučių normalus mažesne nei rinkos verte).

Tas Pats Pasakytina Ir Skutimosi

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai