Testas

Testas

w52019

Nauja

Yra sandėlyje

€4.22
Vnt.

Žymos: katė lankelis katė, kūdikių lankelio laikiklis, cristmas apdailos 2021, katės ausies lankelis, mama ir man turbaną, daug lankelis lankas, lepim, nustatyti ekrano užsklandą katė, švyti lankelis lankas, ekrano užsklandą moterims.

100% Brand new ir aukštos kokybės Style1 : koralų vilnos kačių ausys lankelis Style2 : koralų vilnos lankas lankelis Style3 : koralų vilnos lankelis Tinka: moterys, merginos, Minkšta, elastinga, jaukus, mielas, įspėti Pakuotės turinys: 1 gabalas su opp maišelį Visos moterys ir merginos mėgsta naudoti šias mielas minkštas kačių ausys lankas vientisos spalvos elastinga ekrano užsklandą, kai namuose makiažas, skalbimo veido, plaukų šukuosena ir, atsižvelgiant nuotrauka.Todėl jie mėgsta pirkti kelių skirtingų spalvų vienu metu.Jums nereikės imtis juos išjungti!

Mokėjimas 1. Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.poligon-1.lt ateityje. 2. Iš viso Išlaidų mokėjimo apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).Atkreipkite dėmesį: S&H neapima pareigas, vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių. 3. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (Spalva, Paketus, Vertės Deklaracija ir pan.) kai atliksite mokėjimą.Užsakymai bus tvarkomi per 24 valandas patvirtinti mokėjimą.Pristatymas 1. Visame pasaulyje laivybos.Mes tik laivas patvirtino adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 2. Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.Mes paliks išsamius pranešimus pristatymo ir pakuotės, kad jūs.Grąžinimo Politika 1. Mes stengsis pakeisti visi lūžę daiktai. 2. Atkreipkite dėmesį, kad visi grįžta turi būti jų originalioje pakuotėje. 3. Jokios grąžinamosios išmokos suma bus įtraukta tik suma, jūsų pirkimo kainos pasiūlymo ir negali būti jokios pašto ir pakavimo. 4. Savo pačių labui, prašome priimti keletą nuotraukų, prieš grįžtant į jav. 5. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, prašome grąžinti prekę Nepanaudotų Būklės ir mes grąžinsime karto po to, kai mes gavome elementą. 6. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per www.poligon-1.lt pranešimą 7. Pirkėjas yra atsakingas už visų grąžinimo siuntimo išlaidas.Atsiliepimai 1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. 2. Bet jūsų pastabų ir pasiūlymų bus labai dėkingi.Tuojau pat susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, mes esame visada pasiruošę atsiliepti ir paramos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai