Kabelių išpardavimas peilis kabelis cutter 4-10mm multi-core kabelio apvalkalo nuėmimo žiedas išilginio pjovimo peilis išpardavimas

Kabelių išpardavimas peilis kabelis cutter 4-10mm multi-core kabelio apvalkalo nuėmimo žiedas išilginio pjovimo peilis išpardavimas

w51889

Nauja

Yra sandėlyje

€44.06 €28.64
Vnt.

Žymos: "multi cutter blade aeg, 9mm metallic cutter blade, multicutter ašmenys nerūdijančio, multicutter ašmenų metalo, 20 paper cutter blade, spalvotųjų multi cutter blade, amg valytuvo, m3 peilį ašmenimis, "multi cutter blade medienos, modelis peilį ašmenimis.

Produkto Savybės:

1. Projekto naudingumas peilis tinka multi-core optiniai kabeliai su korpuso arba šarvuotos apvalkalą.Pagrindinis tikslas yra sumažinti šarvai apvalkalą išorinio sluoksnio optinis kabelis gauti optinio pluošto laidininko viduje.

2. Naudingumas peilis yra skirtas tiksliai reguliuojamas ašmenis, kad būtų išvengta žalos optinio pluošto.Reguliuojamo išorinis skersmuo yra 4-10mm, ir reguliuojamo pjovimo gylis-5,5 mm.Jis tinka įvairių odos storiai, ir naudingumas peilis gali pakeisti peilį.

3. Pasukti lazdele pasukti peilį 90o, kad langas atidarytas, ir atskiriamas suprasti konversijos išilginio arba pjovimo linijos.

4. Anodo apdorotas aliuminio, plieno struktūra yra priimtas, ir ritinio formos kabelis pasekėjas užtikrina, kad kabelis yra stabili per nuėmimo procesą, ir įrankis yra lengva išplėsti kabelis kryptimi.

5. įrankio ilgis peilis yra apie: 130mm.

Į Gerbiami Pirkėjai: 1. Mes tik parduodame kokybiškus produktus.Klientai pirmiausia yra mūsų tikslas.Prašome apsipirkti mūsų parduotuvėje. 2.Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant. 3. Pirkėjas turėtų patikrinti, pakuotės po gavimo.Jei ji būtų pažeista per laivybos procesą, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekti su mumis laiku. 4. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, taip pat 5-žvaigždučių kad išsamus įvertinimas.Kai jūs parodykite mums screenshot 5-žvaigždučių pašarų atgal, mes suteiks jums nuolaidą kitam užsakymui. 5. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai