2000W 8A Vienos Fazės Kintamos Įtampos Reguliatorius Transformatorius Max AC 0-300 Voltų Galia 2KW 2000VA

2000W 8A Vienos Fazės Kintamos Įtampos Reguliatorius Transformatorius Max AC 0-300 Voltų Galia 2KW 2000VA

w51519

Nauja

Yra sandėlyje

€61.22
Vnt.

Žymos: "pasidaryk pats" power inverter, srovės jutiklis split core, 10 keitiklis, 12v nuolatinės srovės led driver, energijos rs485, 100w led maitinimo šaltinis, lankas gręžimo, ac kintamo greičio, trifazių transformatorių, Energijos Skaitiklis RS485.

Patarimai

Daugiau laivybos metodai ir pigiau kainuoja, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba

Aprašymas:

Kontaktai įtampos reguliatoriai yra ne trūkumas, ištikimybė bangos.nešiojamų dydžio,lengvas didelio efektyvumo, patogumo naudoti,patikimumas ir ilgaamžiškumas moveent.Jis gali būti plačiai naudojamas pramonėje(pavyzdžiui, chemijos pramonės mašinų, metalurgijos Priemonė & išvaizda, mašina manufature, lengvosios pramonės), seientific experimenis, visuomenės facilitise ir housebold prietaisai, realizuoti tikslus, įtampos reguliavimas, temperatūros ontrol, šviesos reguliavimas ir įjungimo controletc.

Parametras:

Produkto pavadinimas: vienfaziai KINTAMOSIOS įtampos reguliatorius Modelis: APS Galia: 2000W Įėjimo įtampa: AC 220V Dažnis: 50/6HZ Reguliuojama išėjimo įtampa: AC 0-300V Srovė: 8A Svoris: 8KG

Eksploatavimo Sąlygos:

1. Aplinkos vidutinė temperatūra 15-40℃. 2. Aukštis: įrengimo vieta įtampos reguliatorius neturėtų būti daugiau nei 1000m. 3. Oro santykinė drėgmė: vidutinio drėgnumo už drėgniausias mėnuo yra 90% vidutinis tempcrature yra 25℃. 4. Cuurent ir įtampos banga:maitinimo įtampa banga užsidaro, kad sirte. 5. Be dujų, dūmų,chemikalų aggradation,du defilcment,kitų sprogstamųjų andcorrosive klausimais, kurie gali rimtai paveikti izoliacija įtampos reguliatorių įrengimo srityje. 6. Be blogai vibracijos ir wallow diegimo srityje. 7. Naudojamas patalpose lygiagrečiai ryšio neleidžiama. 8. Specialias paslaugų teikimo sąlygas, kurios doesn' t atitinka pirmiau nurodytas sąlygas, turi būti patvirtintas užsakovo ir gamintojo.

Priežiūra:

1. Per įprastą veikimo, reguliavimo, turėtų būti reguliariai tikrinamas anglis teptuku ir įsitikinkite, kad teptukas ir kontaktiniai dalys negali būti daugiau kaip thewide oftwo laidų. 2. Patikrinkite insutation atsparumas reguliariai (santykinis oro drėgnumas yra 95% tesed su 500 metrų), izoliacijos varža tarp ritės ir bazės shouldn' t beless nei 2mm. 3. Už thre fazės reguliatorius,patikrinkite ir sureguliuokite teptuku reguarly. 4. Prašome prisijungti žemės linijos vegulator atveju.Po operacijos,pasukite ranka varantys žymiklį į "zero" vietoje, ir nutraukė elektros energijos.

Apie Siuntos

1. Mes procese užsakymus laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Mūsų Paslaugos

1. Mes galime suteikti daugelį priemonių, Jei norite, 2. jūsų gaminiai bus pristatomi laiku 3. mes pasistengsime atsakyti į visus jūsų klausimus metu

Apie Atsiliepimą

1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą . 2. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. 3. Jūsų patenkintas ir teigiamų atsiliepimų yra labai importent mums

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai