6x 1:50 S Masto Modelis Mažos Sumos Žmonių Kelių Scenarijų, Diorama Žaislas Dekoras

6x 1:50 S Masto Modelis Mažos Sumos Žmonių Kelių Scenarijų, Diorama Žaislas Dekoras

w51430

Nauja

Yra sandėlyje

€16.10 €11.59
Vnt.

Žymos: diorama, n masto, 130mm, ho, diorama rinkinys, n masto traukinio, Laivas, s modelis 72, 16 kareivis, 1 43 automobilio modelį.

Aprašymas:

Daugiafunkcinis naudojimas: šie mažyčiai plastikiniai žmonės gali tikti daug kartų, pvz., modelio traukinių maketas, architektūros pastatas, geležinkelio stotis išdėstymas, mokyklos projekto modelio, jie gali būti taikomi, kad miniatiūriniai lėlių namelis.

Ką jūs galite gauti: pakuotėje yra 6 gabalėliai, nudažyti duomenys.

Matmenys: paveikslas yra maždaug. 40 mm/ 1.57 colių aukščio dalį modelis yra 1:50, kuris yra tinkamos apimties, padeda masto pastatų ir išreikšti scena, jums reikia, ir nori.

Kokybės medžiaga-žmonių figūrėlės yra geros kokybės, kurią padaryti modelio duomenys atrodo realus ir ilgaamžiai, leidžia jums peržiūrėti informaciją apie mažų žmonių drabužius, net ir su ryšiais, dėl vyrų duomenys, kad scena labiau realistiškas.

Nuostabus dizainas: mažų žmonių yra skirtingų rūšių, šie skaičiai yra geras pasirinkimas užpildant jūsų modelis scenos, pridėti realizmo ir padėti išreikšti savo idėjas.

Specifikacija:

Mastelis: 1:50

Medžiaga: Plastikas

Komplektą Sudaro:

6 Gabalus 1:50 Pav Lėlės

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai