LED Durų Slenksčio Nusitrinti Plokštė, Akrilas Suderinamas su "Toyota TACOMA" Pikapas N2 3 2004-2020 Judančių Šviesos Pedalą, Šildomi Automobilių Reikmenys

LED Durų Slenksčio Nusitrinti Plokštė, Akrilas Suderinamas su "Toyota TACOMA" Pikapas N2 3 2004-2020 Judančių Šviesos Pedalą, Šildomi Automobilių Reikmenys

w51346

Nauja

Yra sandėlyje

€38.00 €30.02
Vnt.

Žymos: uodega "toyota tacoma", tundra, priedai pikapas, palangės, lipdukas van, "toyota tacoma" trd pro grotelės, toyota tacoma, tacoma, toyota hiace lipdukas, custom "toyota" emblemų.

LED Durų Slenksčio Plokštė:

1. Pritaikymas paslaugos: Asmeninės Logotipą, Dydį, Linijos stilius 2. 5V maitina Baterijos, 12V yra Varomas Automobilis ( laidų jungtis) 3. Esamo apšvietimo Režimai: Pastovus šviesos ir Juda lengvas nustatymas PASTABA:Atkreipkite Dėmesį, ji pirkėjo dėmesį, arba susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.Ačiū!

Asmeninis Pritaikymas:

Asmeninis Pritaikymas:Mes suteiksime jums su intymi individualiai pritaikytas paslaugas.Jei pritaikėte reikalavimus, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo konsultacija.Mes galime dizainas, LOGOTIPAS, STILIUS ir DYDIS, pagal jūsų reikalavimą. (Negaliu pritaikyti LENKTAS durų slenksčio plokštė)

Specifikacija:

LED durų slenksčio (baterijos neįtrauktos) Įtampa: 12V Spalva: 7 spalvų (raudona, geltona, mėlyna, balta, žalia, raudona rožė, spalvota) galimybė Logotipas:jūsų automobilio markės pavadinimas(gali būti pritaikytas kitų logotipas ) Atsparus vandeniui klasė: IP67 Medžiaga: Japonų Akrilo+ Aukšto ryškumo LED Dizainas:4 stilius (siųsti atsitiktinai,jei jums reikia nurodyti stilių,pls susisiekti su mūsų parduotuvėje klientų aptarnavimo centras) Produkto pakuotės:įskaitant montavimo instrukcija jei norite turėti baterijų varomas versija( Įtampa:5V) arba Automobilio akumuliatoriaus-powered versija(Įtampa:12V), atkreipkite Dėmesį, tai yra pirkėjo dėmesį, arba susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.Jei ne, mes išsiųsti produktas jums kaip produktų sąrašo, Ačiū!

Norėdami sužinoti Daugiau, Pastaba:

1.APIE Gaminį:Dizainas tinkamiausią dydį pagal automobilio modelį pasiekti labiausiai tinkamą ekrano efektas. ( Nebūtinai paties dydžio kaip originalas durų slenksčio ) Jeigu turite kokių neaiški problema, nežinau, automobilio tipas ar reikia nurodyti skirtingas modelio stiliaus LED šviesos lentjuostė.Jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo patvirtinti ir pateikti savo reikalavimą prieš perkant. 2. APIE Produktą : produkto nuotraukos mes reklamuojami tik informaciniais tikslais.Tikrasis produktas yra pritaikyti pagal modelį ir metus.Jei jums reikia pritaikyti produkto forma, dydis, linijos stilių, ir t.t., prašome susisiekti su mumis! 3.APIE Įrengimas : kitokio tipo automobilių turi įvairių durų slenksčio, kurios turi skirtingas būdas įdiegti.Pavyzdžiui, įgaubti durų slenksčio, galite įdiegti tiesiogiai.Jei prie durų slenksčio yra bulgy, jums reikia disponuoti juo prieš įdiegiate LED Šviesos Batten, kad būtų išvengta įtaką automobilio durų užraktas. 4.APIE Laivybos: 4.1 Mes turime apie 5 dienas apdoroti jūsų prekių(neskaitant saulės.ir sėdėjo. ) jei turite omenyje, tai, prašome užsakymą. 4.2 Jei norite, kad laivas dhl pristatymas, prašome susisiekti su mumis jums padėti apskaičiuoti papildomų laivybos kaina. 4.3 mes laivas Tik remiantis savo užsakymą patvirtino, adresą, prašome patvirtinkite, kad adresas Turi būti tokios pačios, kaip ir jūsų Pristatymo adresą, 5.APIE Pirkėjo Apsaugos: 5.1. Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl, jei nenorite priimti jūsų užsakymą. 5.2. Visiškai arba iš dalies grąžinimo , jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.(pvz., kokybės problema, arba gamintojo problema, neįskaitant taikomų žmogaus žalos, ir kitų subjektyvių veiksnių. ) 5.3 Jei mūsų produktas nėra patenkinti jus, prašome susisiekti su u, prieš paliekant blogas atsiliepimus ar darbo ginčų, mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.Daugiau tinkinimo reikalavimai, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai