3.5 colių 50kHz-2GHz Malachito DSP Malahit SDR Radijo Imtuvas, Gražus Garsas su Registracijos Kodas Antenos 2vnt Vibracija Kameros

3.5 colių 50kHz-2GHz Malachito DSP Malahit SDR Radijo Imtuvas, Gražus Garsas su Registracijos Kodas Antenos 2vnt Vibracija Kameros

w51223

Nauja

Yra sandėlyje

€225.25 €112.63
Vnt.

Žymos: sst, hf sdr antena, rtl sst, dab tv, noelec, garso dsp, sdrplay, malachit dsp, malachit sst, tzt europos sąjungos oficialusis.

Aprašymas Storesnis 3.5" 400MHz-2GHz Malachito DSP Malahit SDR Radijo Imtuvas Gražus Garso w/ Registracijos Kodas

Privalumai:

1. 3,5 colių capacitive ekranas

2. 4 sluoksnių valdybos struktūrą, didesnio efektyvumo nei dviejų sluoksnių PCB

3. Priima garso blokas, 2 vibravimo rūmai, garsiakalbis ateina su garsu kameroje, bosinė garso kokybė yra labai pilnas

Savybės:

- DSP SDR Imtuvas Malahit

- Capacitive jutiklinis ekranas

- Flash USB laidu

- Numatytasis dažnių diapazonas: 50K-200MHz, Patobulinta Versija(50khz-250mhz,400mhz-2Ghz)

- Su registracijos kodas

- Demoduliavimo rėžimas: AM, SSB, NFM, WFM

Produkto Parametrai:

1) radijo remiasi principu, SDR-funkcija yra nustatyti pakrautas programinė įranga;

2) Dažnių diapazonas: nuo 50 kHz iki 200 MHz (numatytasis redakcija), Jei tai Patobulinta Versija nuo 50 kHz iki 250 MHz, 400 MHz iki 2 GHz

3) Visų rūšių analoginė moduliacija: AM, SSB, NFM, WFM;

4) Galingas funkcijas: kintamasis filtras plotis, prisitaikanti triukšmo slopinantys, riba triukšmo slopinantys, už Noise Blanker, AGC, ekvalaizeris;

5) Naudoti pigus, bet visiškai funkcionalus chip msi001;

6) galingas stm32h743 su laikrodžio dažnis 480 MHz yra taikomi;

7) 3,5 colių IPS ekranas jutiklinis ekranas;

8) yra built-in UHF;

9) Kontroliuoja: 2vnt; koduotuvai, su mygtukais ir jutiklinis ekranas;

10) Jis yra powered by išorės TIPAS-C (Huawei mobilus telefonas) sąsaja arba baterijos (baterijos neįtrauktos), kuris gali būti imamas TIPAS-C.

11) Vartojimas: 300mA klausydamiesi per ausines;

12) priimti dėl built-in teleskopas ar išorinės antenos yra pagerinti HF priėmimo teleskopo antenos, ir papildoma lenta su šaltinį pasekėjas buvo sukurta.Valdybos bus pastatytas į standartinę imtuvo dizainas.

13) Prijungti prie kompiuterio per USB jungtį, kurios gali perkelti KATĖ, IQ ir garso.

14) 160 kHz diapazono, su universalumo;

15) Jautrumas: Pagal sąlygą iki 250MHz, s/w 0.3 µV = 10dB; dėl to, kad trūksta matavimo įranga, todėl minėtų matavimų nebuvo atsižvelgta;

16) Dėl savybes msi001 lustas naudojamas, dinamišką blokavimo svyruoja apie 85dB.

17) Su apšvietimu kontrolę;

18) SMA female antenos kištukinis lizdas;

19) pagrindinės Plokštės dydis: 100 x 70mm (be dydžių jungtys).

Pakuotė:

- 1 x Rinkinys SDR Imtuvas

Pastaba:

- Plokštės gali būti varomas TIPO C įkroviklio "Huawei" mobiliojo telefono.Jis gali būti įrengtas su ilgu laidu, kaip antena lengva klausytis.

- Kitus daiktus nėra įtrauktas, demonstruoti tik informaciniais tikslais.Mokėjimo Terminai 1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.Laivybos Sąlygų - Už atokiuose regionuose, mes už savo papildomas siuntimo išlaidas.Paprastai jis kainuoja apie 35USD-50USD.Mes susisieksime su jumis po apmokėjimo.Ačiū už jūsų supratimą.Grąžinimo Sąlygos 1. Jei gavote brokuotą prekę, prašome pranešti mums per 14 dienų.Mes jums grįžti instrukcija pakeisti arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūs įsigijote netinkamos būklės, atkreipkite DĖMESĮ, kad egzotišku ir tvarkymo mokestis nebus grąžinti, visos grąžinimo, laivybos mokestis turėtų apmoka pirkėjas, nebent prekės DOA.

3. Mes pasiliekame teisę atsisakyti visi grįžta dėl objektyvių priežasčių.Muitai Ir Mokesčiai 1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės įstaigos pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas.Atsiliepimai 1. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome don ' t būti greitai palikti mums, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą, ir jums, ir visada palikti teigiamą atsiliepimą, kad visi mūsų klientai.

2. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR.Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma, esame atsakingos ir patikimos pardavėjas, bus po to jums artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<