Rankomis megztus Umbra Nacionalinės Vėjo Kambarį Miegamasis Vestuvių Kabo Lempa Apdailos Macrame Umbra

Rankomis megztus Umbra Nacionalinės Vėjo Kambarį Miegamasis Vestuvių Kabo Lempa Apdailos Macrame Umbra

w50797

Nauja

Yra sandėlyje

€38.52 €25.42
Vnt.

Žymos: angelas pakabukas, saulės energija varomas led vėjo varpeliais, macram sienos, aplikacijos umbra, sodo vėjo suktuko, japonija dekoracijos, hawaiana kambario dekoro, boho dekoras, kanados dekoras, cottagecor.

Kulka Taškų:

1、Natūralios Medvilnės Laidas: Šis gražus medvilniniai nėriniai atspalvis yra pagamintas iš natūralios medvilnės laidą ir yra rankų darbo.Šis unikalus ir elegantiškas dizainas atneš bohemijos jaustis į savo kambarį, pridurdamas, grožio jausmą į savo erdvę.

2、Skoningas Apdaila: Jums reikės įsigyti papildomą lemputę ir ji gali būti labai skoningas dekoras už šiltą namų.

3、Puikus Dekoras: Ji bus nuostabi dekoro gyvenamasis kambarys, miegamasis, vaiko kambarys, bohemijos sienų apdaila, vestuvių puošimas, arba bohemijos temą šalis.Tai yra geras pasiūlymas, jį priimti kaip dovaną.

4、Nėra Lemputės: Tai nėrinių atspalvis nėra lemputės.Jūs galite įdiegti lemputės sau, sukurti jaukią, natūrali, minkšta, šilta atmosferą savo kambarį.

5、Gražus Akcentas: Pagamintas iš natūralios medvilnės ir plieno žiedai, šie kabantys žibintai, yra puikus būdas pabrėžti kambario ar renginį.Umbra padarys bet visą kambarį, paslaptingas romanų, poezijos ir meno.

Aprašymas:

Didžiausias žiedo skersmuo apie 30cm/11.81, o aukštis nuo viršutinio žiedo ilgiausiai kutas yra apie 75cm/29.53 į.Rankų darbo ir unikali gaminiai tinka E26 E27 lemputės lizdas turėtojams.

Techniniai duomenys:

Dydis: skersmuo apie 29cm/11.42 in; ilgis yra apie 70cm/27.56 inColor: smėlio spalvos

Svoris: apie 508g

Medžiaga: medvilnės virvė

Procesas: grynas rankomis austi; šiek tiek nuokrypiai dydis

Pakavimo sąrašas:

1 * Lempos Atspalvis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai