Pradėti CRP129X CRP129 X OBD2 Automobilių Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Variklis, Dėžė, ABS, SRS Versijos CRP129

Pradėti CRP129X CRP129 X OBD2 Automobilių Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Variklis, Dėžė, ABS, SRS Versijos CRP129

w50326

Nauja

Yra sandėlyje

€306.42 €199.18
Vnt.

Žymos: launch x431 crp129x, obd2 skaneris, launch x431, launch x431 skaitytuvas, konnwei kw850, creader crp129x, crp129 pradėti, auto scaner, autoboss automobilių diagnostikos įrankis, launch x431 pro.

PRADĖTI CRP129X OBD2 Automobilių Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas 4 Sistemos Diagnozavimas su Aliejumi iš Naujo, EPB/SAS/PSSS ir Droselio Paslauga, Akumuliatoriaus Įtampa, AutoVIN Mažos Parduotuvės ir DIYers

Į Creader Profesinės CRP129X, grindžiamas klasikinis ir daugiafunkcinis diagnostikos įrankis CRP129, yra genialiai sukurta technikai spręsti keturių sistemų su savo state-of-art techninės/programinės įrangos plius keletą naudingų funkcijų, tokių kaip penki iš naujo pajėgumų, dauguma didelių transporto priemonėmis, kelyje šiandien.

Palaikomos Kalbos

Anglų, Ispanų, Prancūzų, Vokiečių, Italų, Rusų, Portugalų, Japonų, Korėjiečių,

Patobulinta Versija Klasikinis Skaitytuvas CRP129

Naujas išleistas PRADĖTI skaitytuvas CRP129X, kaip pažangi versija CRP129 dalytis ta pačia keturių sistema diagnozės funkciją, yra įrengta: 1. Didesnių 5" ekranas; 2. Du specialiųjų tarnybų (TPMS Paslauga, Sklendės Pakeitimas); 3. AutoVIN technologijos; 4. Automatinė Patikrinimo Ataskaita

Keturių Sistemos Diagnozavimas

1. Variklių Sistema

diagnostikos įrankis gali padėti aptikti variklio uždegimo, kuro įpurškimo, oro ir kuro santykis, ir išmetamųjų dujų emisijos sąlygas Variklio sistema siekiant padidinti transporto efektyvumą, taupyti energiją ir mažinti išmetamųjų teršalų kiekį.

2. Dėl Dėžė:

Tai daro puikus jausmas, saugus vairavimas, kai jūsų automobilis yra slydimo ar sunku pereiti.Šis diagnostikos skaitytuvas gali suprasti problemas, atlikti per svarstymą kodais Perdavimo sistema, arba patikrinti jo sveikatos būklė per live duomenų peržiūra.

3. ABS Sistemos:

Diagnozavimas ABS problema visada turėtų pradėti su apžiūra, visas stabdžių dalys, kitą, jums reikės priimti ABS kodus pasakyti kur problema yra, ir tai, ką šis skeneris, kaip ir jūs.

4. Už SRS Sistemos:

SRS, saugos kėdutės, yra sudaryta smūgio davikliai, valdymo modulis, ir oro pagalvės save, ir šis diagnostikos prietaisas gali aptikti kiekvieną elektroninių parametras patikrinti jo sveikatos būklę.

Penkias Dažniausiai Naudojamas Paslaugas

1. Naftos Naujo:

Ji taip pat leido su naftos paslaugų ir lempos iš naujo mechanizmo funkcija, kuri užtikrina, kad transporto priemonės variklis yra prižiūrimas savo teisėtą sveikas savarankiškai.

2. SAS iš Naujo:

Jis padeda išvalyti sugedusi vairo kampo daviklis prisiminimus ir vaidina svarbų vaidmenį vairo kampo daviklio kalibravimas.

3. EPB Paslaugos:

Iš naujo stabdžių trinkelės, po remonto elektroninio stovėjimo stabdžio sistemos done.By naudodami šią sistemą, stabdymo procesas, todėl daug paprasčiau ir lengviau.

4. PSSS Paslaugos:

Atrodo iki padangų jutiklis Id iš automobilio ECU, ir atlieka PSSS programavimo ir atkurti tvarką po padangų davikliai pakeisti.

5. Droselio Pritaikymas:

Inicijuoti sklendės, pavaros į numatytąjį valstybės reguliavimo sklendės (arba tuščiosios eigos variklio) operacijų tiksliai.

Visų Rūšių OBDII Funkcijų Remonto Darbai

Šis skeneris palaiko visus 10 bandymo režimus OBD-II automobiliai, kurie yra puiki kasdien remonto darbus.Lentelėje aprašoma, siekiant kiekvienas režimas:

$01 - Prašymą Srovės Pavaros Diagnostiniai Duomenys

$02 - Prašymą Pavaros Freeze Frame Duomenys

$03 - Prašymą Išmetamųjų Teršalų Kiekiu Susijusių Diagnostinius Gedimų Kodus

$04 - Clear/Reset Teršalų-Diagnostinės Informacijos

$05 - Prašymą Deguonies Jutiklių Stebėsenos Bandymų Rezultatai

$06 - Prašymą borto Stebėsenos tyrimo Rezultatus Konkrečių Stebėti Sistemos

$07 - Prašymą išmetamųjų Teršalų kiekiu Susijusių Diagnostinius gedimų Kodus Aptikta Per Dabartinę arba Paskutinę Baigtas Vairavimo Ciklo

$08 - Prašymą Kontrolė borto Sistemos Bandymo ar Komponentas

$09 - Prašymą, Informacija Apie Transporto Priemonę

$0A - Prašymą išmetamųjų Teršalų kiekiu Susijusių Diagnostinius gedimų Kodus su Nuolatinio Statuso

Akumuliatoriaus Įtampa Funkcijų

Šį meniu galite matyti realaus laiko diagrama akumuliatoriaus įtampa automobilio.

Platus Aprėpties Pasaulio bendrojo Lavinimo Transporto priemonių Modeliai

PRADĖTI CRP129X turi plačias suderinamumo normas su kelių rūšių iš OBD2 variklinių transporto priemonių.Skaitytuvas veikia gana daug, bet automobilis nuo 1996 m. ir pirmyn, kol automobilis turi 16-pin OBD-II jungtis:

Azijos: Daewoo, "Honda", "Hyundai", " Ki-a, Mazda, Mitsubishi, Niss-an, Subaru, Suzuki, Toyota, ISU-ZU

Europos: Au-di, BM-W, Smart, V-W, Būti-nz, Vol-vo, Op-el, LandR-per SA-AB, Se-ne, Peugeot, Citroen, Sk-opv, "Porsche", Sprinter, "Jaguar", F-iat

JAV: "Ford", G-M, Chrysler be to, šis diagnostikos prietaisas yra taip pat žinoma, kad parama transporto priemonių, priskiriamų controller area network (GALI) kategorija.Šiuo klausimu, tai sakė, kad turi galimybes priimti tiek bendro pobūdžio ir specialius gamintojo kodus.Jo naudojimas yra todėl plačiai.Jei galite dirbti ant įvairių transporto priemonių reguliariai, tada jūs tikrai turėtų apsvarstyti gauti šio skaitytuvo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai