Kamštis Dangtelis Skaidrus Stiklas Sandariai Filtras Laikymo Buteliai, Stiklainiai Grūdai Arbatos Lapų Kavos Pupelių, Saldainių Maisto Jar 150/300/600ml

Kamštis Dangtelis Skaidrus Stiklas Sandariai Filtras Laikymo Buteliai, Stiklainiai Grūdai Arbatos Lapų Kavos Pupelių, Saldainių Maisto Jar 150/300/600ml

w50255

Nauja

Yra sandėlyje

€19.57 €13.70
Vnt.

Žymos: kavos konteinerių automobilių, bankas skaidriu dangteliu, arbata cukrus kavos saugojimo stiklainiai, kinų arbatos filtras, bambuko arbatos filtras, galoną, butelių stiklo, borosilikatinio kavos jar, mėlyna balta jar, kavos jar saugojimas, Jar.

Savybės: 100% aukštos kokybės produktus Formos: Kaip pavaizduota Medžiaga:Plieno 304Stainless

Talpa: 500 ML

Apytikslis dydis: (aukštos x plotis): 20 cm*10cm* 10cm

Neto svoris: 0.35 kg Paketą įeina : 1 x Pakuotės Puodą

Pastaba

1. Prašome leisti rankinis matavimo gaminti 1-3cm klaida.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

2. Spalva gali skirtis nuo skirtumo ekranas, prašome suprasti.

Apie pristatymo

Mūsų parduotuvėje užsakymai siunčiami paštu, registracijos pagal nutylėjimą, ir jūs galite taip pat nurodyti, nerimauti-nemokamai, greitas pristatymas, bet reikia post pašto asmeniškai, nes logistika yra labai stiprus

Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą

Apie defektus ir gedimus

Stiklo keramika yra trapi, straipsniai, žalos, yra neišvengiamas

Atidžiai patikrinkite per 48 valandas po gavimo.Jei yra bet kokia žala, prašome siųsti nuotrauką į klientų aptarnavimo grąžinti perdirbti.

Visi produktai mūsų bendrovė išlaikė kokybės tikrinimas.Jei atskiri produktai turi akivaizdžių defektų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo reikalauti pakeitimo. (Reikia pasiekti tam tikra suma)

Dėl asmeninių priežasčių, užpildykite priežastis, dėl grąžinamosios išmokos, kaip "Asmeninių Priežasčių" ir "Pristatymas metodas buvo ne taip, kaip aprašyta" ir užpildykite logistikos priežasties.

Apie atsiliepimą

* Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždučių.

* Grįžtamojo ryšio davė mums yra naudinga linkme skatinimas, ir taip pat gali būti draugui kitiems pirkėjams.Jei įmanoma, prašome parašyti išsamų komentarą užsakymo.Mes esame dėkingi.

* Jei esate nepatenkinti su produkto ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš didinant ginčo ar skelbimo neigiamų atsiliepimų.

* Mes garantuojame, kad mes visada jums tarnauti, kol problema bus išspręsta!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<