Kūdikių Lankstymo Vonia Kūdikių Plaukti Vonios Vonia, Kūno Plovimo Nešiojamas, Sulankstomas Ekologiškas Non-Slip Sutirštės Vaikas Vonia

Kūdikių Lankstymo Vonia Kūdikių Plaukti Vonios Vonia, Kūno Plovimo Nešiojamas, Sulankstomas Ekologiškas Non-Slip Sutirštės Vaikas Vonia

w50105

Nauja

Yra sandėlyje

€9.34 €7.66
Vnt.

Žymos: lankstymo vonia vaikas, ekologinio, kūdikių sulankstomas vonia, žaislas bathtube, sulenkite vonia, pavadinimas šaukštas, sofos miegamasis, vonios kartus, nešiojamų dušas, vonia, vonia.

Kūdikių Lankstymo Vonia Kūdikių Plaukti Vonios Vonia, Kūno Plovimo Nešiojamas, Sulankstomas Ekologiškas Non-Slip Sutirštės Vaikas Vonia

1、Šviesos ir Nešiojamieji: lengvas ir nešiojamas, gali būti sulankstyti ir lengva saugoti.Sulankstyto dydis apie 42 * 12 * 22cm.Lengva sulankstyti ir saugoti, gali būti lengvai naudojama patalpose ir lauke, mėgautis spa masažo namuose bet kuriuo metu.

2、4 Sluoksniai Medvilninio: Visas kūnas yra sustorėjusi su 4 sluoksnių medvilnės, efektyviai blokuoja išorės šalto oro, tvirtai užrakinti vidaus šilumos, išsaugoti šilumą ilgiau. 360 ° apsupti šilumos išsaugojimo, 3-sluoksnio apačioje, sutirštės ir įtraukti į visas puses.

3、Lengva Surinkti: galite naudoti nešiojami vonia, bet kuriuo metu ir bet kur!Konsolė sudaro 25KW aukšto slėgio šilumos antspaudas, įmonės ir trunka tik 3 minutes įdiegti.

4、Medžiagos Sauga: buvo sertifikuota ATS authoritym, pagamintas iš maisto kokybės, saugos medžiaga, nvironmentally draugiškas. 3 sluoksnių medžiaga, pirmas sluoksnis aplinką tausojančių šalčio ir šilumos izoliacija, dilimui, flocking audinio, antrasis sluoksnis yra sutvirtintas medvilnės, o trečiasis sluoksnis yra neperšlampamas PVC, kuris turi didelę šilumos izoliacijos funkciją.

5、Prašome Pastaba: yra normalu, kad šiek tiek kvapas iš plastiko, atidarius paketą pirmą kartą. (mes rekomenduojame naudoti vandens maždaug 45 laipsnių kampu).Nenaudokite karšto vandens temperatūrą virš 60 laipsnių Celsijaus (140 laipsnių pagal celsijų), kitaip vidinis PVC sluoksnis bus sugadintas.

Specifikacija: Medžiaga: kompozicinė medžiaga

Stilius: sulankstomos

Specifikacija: vieną barelį apie 55 * 42cm/21.65*16.53 į

Talpa: apie 12L

Svoris: apie 1200g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Lankstymo Vonia

4 * Ryšio Prievadas

1 * Maišytuvas

2 * Sandarinimo Žiedas

1 * Plėsti Bendrą Vamzdis

1 * Pagalvėlės

4 * Optikos Juostelės

6 * Laikiklis

1 * Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai