Mados Vyrai ilgais Žiemos Šiltas kodiak Atsitiktinis Žemyn Žiemos Žemyn Kailio Vyras viršutinių drabužių siuvimas Nemokamas Pristatymas Džemperiai, liemenės vyrams

Mados Vyrai ilgais Žiemos Šiltas kodiak Atsitiktinis Žemyn Žiemos Žemyn Kailio Vyras viršutinių drabužių siuvimas Nemokamas Pristatymas Džemperiai, liemenės vyrams

w49308

Nauja

Yra sandėlyje

€218.69
Vnt.

Žymos: žiūrėti paltai, trumpas švarkas moterims, striukė vyrai, švarkas pečių, mege vyrų striukė, žiemos moteris, parko moteris, striukė vyras, vėjo striukė vyrams, vyrai colo striukė.

Ilgas ir šiltas, atsparus vandeniui striukė,vyriški slim fit,dygsniuotas Antikvariniai Bronzos parko.Kailis vidutinio ilgio,gana modelis su tikro kailio krašto dali dangteliu,kuris nuimamas triušio kailio apdaila.Šis šedevras kailis taip pat yra grubus dual priekinis užtrauktukas,Uždarymas su snaps, siekiant maksimalaus mobilumo,briaunoti rankogaliai,dvi pagrindinės nuožulnias priekinės kišenės su atvartu ir paspauskite mygtuką ir pleistras su nuimamais Velcro įsikūręs ant kairės rankos.Viduje kailis,jis alsuoja natūraliai žemyn ir plunksnų užpildyti.Nekilnojamojo kailių šalis, mūsų produktai yra kilę iš kontroliuojamų kailio-veisimo ūkiuose,kuriuose gyvūnai nėra taikomi nežmoniškai Funkcijų Nuolatinis apykaklės,su gobtuvu su "velcro" -nuimamas Azijos meškėnas kailių apdaila ir triušio kailio pamušalas,negabaritinių grosgrain antpečiais,logotipas pleistras per petį Dviejų krypčių užtrauktuku priekyje uždarymas su snaps ir elasticized rca laidas tuo hem,dvigubas užtrauktukas kišenės ir vilnos-liniuotas snap kupė metu klubų Zip įsmeigti atgal,slim fit siluetas Triušio kailis: natūralus,yra kilę iš Kinijos, Azijos meškėnas kailių:natūralus,kilę iš Kinijos, skalbimo Mašinų(pašalinti kailio) Medžiagos, Apvalkalas: 100% nailonas.Vandeniui atsparus Pamušalas: 100% poliesteris Užpildykite: 90% žemyn - 10% plunksnos, kailis: triušis/Azijos meškėnas Q : Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti?

Mes paprastai naudoti EMS arba dhl laivas šį elementą.Jei jūsų šalies nėra laivybos galimybių,susisiekite su manimi.

Perpardavėjas gali gauti mažesnę kainą

Prašome įrašyti savo parduotuvę į jūsų parduotuvę sąrašą

Yra keletas gamykloje pagamintas šį prekės ženklą, striukės,ne pačios kokybės,mūsų striukė yra geriausia,todėl nereikia tiesiog palyginkite kainos.

Mūsų striukės naudoti geriausios medžiagos,nekilnojamojo 90% baltųjų ančių pūkais,nekilnojamojo meškėnas kailių apdaila ir triušio kailio pamušalas(pavyzdžiui, gobio moterims,ilgai lokys,kodiak moterų),aukščiausios kokybės medžiagos ir reikmenys,gerai paruošta.

Pirkti iš mūsų,mes won ' t let you down

Aprašymas

A : šiuo Metu galite atsiskaityti naudojantis Moneybookers, visa, MasterCard ir Banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000.

Q : Ar jūs sutinkate su Dropshipping užsakymus?

A : Taip, Dropshipping kad yra sveiki, prašome palikti mums pranešimą dropshipping, ir du kartus patikrinti jūsų kliento adresas yra teisingas.Mes pažado laikyti paslaptyje savo informaciją, kainą ir pardavėjo kontaktai dropshipping užsakymą!

Q : aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A : Jei jūs norėtumėte pirkti dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Q : Kaip aš galiu padaryti, jei negavau prekes, tačiau pristatymo metu ketinama uždaryti?

A : Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų (prekės dar kelyje), prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo laiko ilgiau už jus.Tuo tarpu, mes jums patikrinti su post office jums.

Q : Ar galite pasiūlyti kokių nors nuolaidų ar Išreikšti nemokamas pristatymas, jei aš, kad urmu kiekį?

A : Taip, Express pristatymas yra nemokamas, jeigu jums vieta, didelis užsakymą, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Q : Kaip man daryti, jei aš noriu kad daug daiktų?

A : Mes rekomenduojame naudoti Pirkinių Krepšelis.Peržiūrėti elementus, jums patinka, kad, "Pridėti į Krepšelį", tada viršūnių jūsų užsakymą.

Q : Kiek saugi yra mano mokėjimo?

A : Mokėjimai per sąlyginio deponavimo yra saugomas su "VeriSign" šifravimas, aukščiausios šifravimą technologijos įsigyti.Galite būti tikri, kad jūsų kredito kortelės ir sąskaitos duomenys niekada susidurti.Su sąlyginio deponavimo, išmoka bus išmokėta tik į tiekėją, kai jūs turite patvirtinti, patenkinamus.Jūs galite sekti siuntą; bet kuriuo metu, pristatymas.

Q : Kaip man regaduoti mano nuomonės?

A : ar Jūs turite vieną galimybę peržiūrėti atsiliepimus gavusi atsiliepimus peržiūra prašymą.Jei pasirinksite peržiūrėti atsiliepimą, turite tai padaryti per 7 dienas nuo prašymo gavimo dienos.

1. Prisijunkite prie Savo Užsakymus.

2. Eiti į Sandorius ir spustelėkite Tvarkyti Atsiliepimus kairiajame stulpelyje.

3. Spustelėkite Aktyvaus Grįžtamojo ryšio, pasirinkite, kad ir spustelėkite Peržiūrėti Atsiliepimai aš Kairįjį mygtuką.

4. Dėl Peržiūrėti Atsiliepimų Tiekėjas puslapį, pamatysite tiekėjo prašymo priežastį atsiliepimų peržiūra.

5. Palikti 5-Žvaigždučių Reitingą, spustelėję žvaigždučių skaičius norite išvykti ir/ar redaguoti atsiliepimus paaiškinimas, jums paliko.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai