Kėlimo automobilio navigacijos įranga, GPS, automobiliniai GPS signalo kartotuvų GPS signalo stiprintuvas GPS signalo siųstuvo antena

Kėlimo automobilio navigacijos įranga, GPS, automobiliniai GPS signalo kartotuvų GPS signalo stiprintuvas GPS signalo siųstuvo antena

w49153

Nauja

Yra sandėlyje

€10.55
Vnt.

Žymos: bd2 gps stiprintuvas, mobiliųjų gps antena, gp tracker, fm siųstuvas, gnss antena, skaitmeninis dsp radijo imtuvas, antenos glonass, nešiojamas gps imtuvas, automatinio klaviatūros užrakinimo, antena gp.

Patarimai:siųsti ir gauti signalus, kad būtų išvengta trukdžių, prašome naudoti GPS antena ir GPS signalo priėmimo pabaigoje perdavimo pusėje išlaikyti atstumą, maždaug 1,5 metrų.Savybės: išspręsti automobilių GPS signalas yra silpnas, negali priimti signalus iš palydovų

Linijos ilgis: 3 m - 5 m

Naujausios kartos GPS antena jutiklis, išspręsti GPS automobilio lipdukas įtakos GPS paieškos star padėties nustatymo problema, įvesti automobilių GPS imtuvų automobilinis stiprintuvas naudojimo automobilių GPS navigacijos prietaisai

Privalumai: automobilis, bet kur, bet kuriuo būdu naudodamiesi navigacijos įranga, priėmus kartotuvo, gali pasiekti labai gerą GPS signalų gavimą.

Įranga daugiausia priėmimo antenos ant Gao Gan laipsnių lauke, tada perduodamas modulis, spinduliuotės automobilis, automobilių GPS signalus, lygiai taip pat gerai, kaip ne, daugiau tiekimo kelių GPS prietaisai gauti naudoti tuo pačiu metu.

Naudojimo būdas:

1, bus chuck adsorbcijos priekinis automobilio langas virš viduryje arba atvirkščiai vairuotojo buvęs aukščiausią poziciją.

2, adsorbcija gaus antena ant stogo, siųstuvo antenos adsorbcija ant siurbtuko apvalios plokštės.

3, įterpti specialų kištuką į automobilio cigarečių degiklio lizdo, atidarykite telefonų, gali priimti GPS signalus.

Indukcijos antenos taikymo sritis:

1, silpnas signalas, automobilių, patalpų

2, visi silpni signalai "navigator"

3, visus GPS navigacijos signalo yra mobilusis telefonas

4, paskelbtas po sprogimų membrana, automobilių GPS vietos nustatymas

5, vidinis GPS, navigatoriaus negaliu rasti

6, seminaras nėra signalo, GPS negaliu išbandyti

G PS indukcijos antena:

Elektros kištukas, kištukas USB sąsają, suteikti antena darbo įtampa, forma pilną automobilio cigarečių burną, savo ruožtu, USB kištuką

Imtuvas: įrengti išorėje, gauti už stipraus GPS signalus, ir stiprinimą, ir perduodami į automobilį.

Siųstuvas: sumontuoti automobilyje, perdavimo imtuvo signalo po amplifikacijos, vėl pakelti automobilį, kad automobilio navigacijos prietaisą taip, kad gautumėte atitikmenį tris ar keturis kartus stiprumo signalas.

Indukcijos antenos įrengimas:

Imtuvas adsorbcijos automobilio buvimo vietos, pvz kamieno; Laidas nuo automobilio po yixiang durų arba galinės durys į automobilį, tada eiti pagal grindų kilimėlis valdyti auditoriją, geras susisiekimas paleidimo, įdėti siųstuvai, dėl parduotuvė turinį box, ar ant prietaisų skydo, pagaliau ji pradeda veikti tik įjungus maitinimo įtampą.

Q: ilgis antena yra už kelių metrų?

Atsakymas: antena kabelis tarp imtuvo ir siųstuvo yra 5 metrų, antenos perduoti terminalo ir elektros kabelį, yra 0.8 metrų

Q: ilgis antenos gali pailginti?

A: kabelio ilgis gali būti šiek tiek ilgiau, bet ne per ilgai, per ilgai bus signalo slopinimas, jei prailginti, siekiant užtikrinti poveikio, ilgiau dalis turėtų būti per 1,5 metrų, paglostyti, gali būti į pirkėjų pastabas, paprastai gali būti siunčiami dieną, kitą dieną, vėliau siuntą.

Q: ar gali antena imtuvo ant uodegos dėžutės viduje arba galinio lango apačioje?

Atsakymas: nes kiekvienas automobilis yra skirtingas, mes nesame tikri dėl tokių vietų, gali tik laukti, kol gavusi pabandyti žinoti.Kiekvienas automobilis iš skardos storis yra skirtingas, virš stiklo lipdukas yra skirtingas, taip pat, mes negali garantuoti, yra imtuvas automobilyje, minutę arba tiek, dešimt ar pan.

Q: aš noriu padengti antenos imtuvas, įrengtas, kokią vietą?

Atsakymas: remiantis įvairių modelių, yra kelios vietos, pasirinkti iš: uodega lempos atspalvis, ir pagal bamperis, licenciją pagal lempa šalia, automobilių uodega ir t.t., įdiegti, kur mažiau metalo padengti principas.

Q: antenos spinduliuotės didelis?

Atsakymas: tokia antena perdavimo galia yra labai maža, mažiau nei vienas procentas mobilųjį telefoną perdavimo galia, gali būti lengviau naudoti.

Q: antenos turite prisijungti navigator?

A: ne, ne kabelį tarp antenos ir navigator, tiesiog įdėti siųstuvas netoli navigator, navigator, gali priimti labai stiprų signalą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai