IPad 4 Oro Atveju 10.9 colių (2020 m.) I-BLASON Cosmo Lite, Slim Trifold Stendas " Smart Aišku, Apsauginis Dangtelis su Auto Sleep/Wake

IPad 4 Oro Atveju 10.9 colių (2020 m.) I-BLASON Cosmo Lite, Slim Trifold Stendas " Smart Aišku, Apsauginis Dangtelis su Auto Sleep/Wake

w48383

Nauja

Yra sandėlyje

€18.57 €13.92
Vnt.

Žymos: "Europa 2020" ipad oro atveju, dygsnio ipad oro 2020 atveju, ipad atveju 360 paryžiuje, appl "ipad", naujovė pieštuko atveju, smart keyboard folio "ipad" oro 3, atveju cosmo, assesories "ipad" pro 2020 m., aipad oro 2 atvejis, "ipad " pro".

I-BLASON iPad 4 Oro Atveju 10.9 colių (2020 m.) Cosmo Slim Lite

Trifold Stendas " Smart Aišku, Apsauginis Dangtelis su Auto Sleep/Wake

Produkto Aprašymas >>>

"Cosmo Lite Atveju Už iPad 4 Oro 10.9 colių (iki 2020 m. Laida) Tik tada, kai pagalvojau, slim negalėjo gauti bet plonesni-pristatome Cosmo Lite iPad 4 Oro 10.9 cm.Tai tas pats lux išvaizdą Cosmo su dar plonesni aplinką.Prašmatnus ir madinga Cosmo atveju yra ne tik lengva dėl akių, jos taip pat sunku apie galimą žalą, kurią krenta ir krenta. 360 laipsnių aprėpties ateina forma labai smūgiams atsparus TPU galinį dangtelį, built-in screen protector ir lankstymo priekinio dangtelio, kuris gali būti naudojamas kaip stovas.

Atkreipkite Dėmesį: Šiuo Atveju Ateiti BE Priekinė Dalis,BE Screen Protector.

Savybės >>>

Skirta iPad 4 Oro 10.9 colių (iki 2020 m. Laida) TIK.Permatomas atgal leidžia grožį savo iPad parodyti dar dar, apsaugai nuo įbrėžimų.Apsauginė priekinio dangtelio palaiko greitas Auto Pažadinti/Miego.Ultra Plonas korpusas su minkšta mikropluošto pamušalas prideda jokių didelių gabaritų į savo prietaisą ir apsaugo nuo įbrėžimų ir scuffs.Stabili trifold stendo dizainas su dviguba nuolatinis pozicijų užtikrina patogų žiūrėjimo ar rašyti.Tikslios išpjovos leidžia lengvai prieiti prie visų "iPad" Air 4 10.9 colių uostų ir funkciją, o padidėjęs švilpukai išlaikyti savo jutiklinio ekrano ir fotoaparato objektyvas nemokamai iš kenkia paviršių.

Pakuotė:

Ipad Atveju x 1 (BE Built-in Screen Protector)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai