Galingas Viberate Massager Su 20 Magija Vibracijos Režimai, Tyliai, Atsparus Vandeniui, Rankinės, Kaklo, Pečių, Nugaros, Kūno Masažas

Galingas Viberate Massager Su 20 Magija Vibracijos Režimai, Tyliai, Atsparus Vandeniui, Rankinės, Kaklo, Pečių, Nugaros, Kūno Masažas

w48245

Nauja

Yra sandėlyje

€15.87 €10.95
Vnt.

Žymos: mėlyna nėrimo, dreadlock įrankis, didelis viberator, dildo ramioje, atgal massager vibrator automobilį, metal gear ramioje, dread įrankis, micro lytis, motociklo starterio relė, vyrų viberator.

Asmeniniai vibratoriai yra 8 galingi greičio ir 20 vibracijos modelių, kurie yra prieinami, nuo didelio iki mažo atitiktų jūsų poreikius, teikti nuostabiai raminantis patirtis vyrams ir moterims.

Jis yra pagamintas iš kūno-saugiai ir odos draugiškas medžiaga, kuri yra bekvapis, netoksiškas ir neakytojo.Paloqueth asmens vibratorius rūpinasi jūsų odos atsargiai ir daro savo seksualinės patirties, jaučiasi labai patogiai.

Bevielis kartu su nešiojamų dydis daro jį puikus kompanionas kelionės.Tik su 8" ilgai ir apie 1,7" wide ir savo super lengvas leidžia jums įdėti mini vibratorius jūsų rankinėje bet kur ir bet kada.

Sukurta siekiant būti atsargus, kaip įmanoma, siekiant apsaugoti jūsų privatumą, ir jūs galite palikti vibratorius guli savo miegamajame ar vonios kambaryje.Atrodo, tiek daug, kaip jūsų vidutinis nugaros ir kaklo massager, kad niekas net manau, kad jis sekso žaislas.

Pastatytas 500mA ilgalaikis ličio baterija, tai daugkartinio įkrovimo lazdelė vibratorius mokesčiai tikrai greitai su sąlyga, USB įkrovimo kabelis 1 valandą max, o įkrauti trunka 1.5 valandos.

Tai wand massager yra puikus įrankis, skirtas padėti jums atsipalaiduoti po ilgos, sunkios darbo dienos.Kaip yra žinoma, kad mus visus, o vibracija yra gyvybiškai svarbus, siekiant išgydyti nuovargį , malšina raumenų įtampą, sumažinti kūno skausmai ir pagalba kai kurių sporto atkūrimo.

Dabar, tai wand massager pristato galingas ir skvarbus vibracijos už jus, nesvarbu, ar jūs ieškote į priekį ramina skausmu peties arba turintys daugiau intymus masažas patirtį.

Kas daugiau, mūsų massager yra stipri galia yra sutelkta galvos pristatyti tiksliai masažo ten, kur jūs norite, kad jis be purškimo intensyvumas jos vibracijas, leidžiant jums sutelkti dėmesį į vieną tašką maksimalų komfortą!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai