Dvipusis Vilnos Antklodė Purus Mesti Antklodę Rudens ir Žiemos Antklodė Ilgai Pliušinis Dovana Ilgai Shaggy Lova, Sofa-Lovatiesė

Dvipusis Vilnos Antklodė Purus Mesti Antklodę Rudens ir Žiemos Antklodė Ilgai Pliušinis Dovana Ilgai Shaggy Lova, Sofa-Lovatiesė

w48190

Nauja

Yra sandėlyje

€17.98 €14.21
Vnt.

Žymos: elnių kailių mesti antklodę, shaggy pilkos spalvos pledas, sidabro dirbtiniais kailiais mesti antklodę, mesti, lovos šuo pet, kailio antklode, bohemijos mesti, antklodė mesti, Lovos Antklodė, pliušinis siūlai lovatiesė.

Purus Mesti Antklodę Purus Jaukus Antklodė, Antklodė, Ilgai Pliušinis Dovana Lova, Sofa-Lovatiesė Aprašymas:

Elemento Tipas:Antklodė

Stilius:Paprastas

Medžiaga:Ilgai Pliušas

Dydis:80*120cm/31.49*47.24 colių

Spalva:Vientisa Spalva

Įpakavimas:1PC Antklodė

Proceso aprašymas: storesnis, daug pūkas, švelnūs ir blizga, dvipusis

Naudojimo aprašymas: Ši antklodė gali būti naudojama kaip paklodės, antklodės, oro kondicionavimo antklodės, taip pat fotografijos antklodes, kūdikių foto antklodės, ir antklodė su keliais naudoja~!

Skalbimo instrukcijos: galima plauti ir mašina plauti, tai yra rekomenduojama, purtyti jį su savo rankas po to, kai jūs jį gauti sau.Ši aksominė antklodė bus gauti kai kurių korp dirbtuvėse, gamybos proceso metu, nėra antklodė pati!Rekomenduojama, kad gavusi antklodė, ji turėtų būti išplauti ir išdžiovinti prieš naudojant.

Gaminio pakuotės: naujausi patobulinta versija korteles ir juostelės, atrodo, daugiau high-end atmosferą, suteikti žmonėms daugiau veidą.

Priminimas: Kai skalbimo namuose, pabandykite naudoti tik minkštą ir skalbimo, dezinfekcijos išlaikyti patalynė minkšta ir patogu!

Pastaba:

Prašome allow1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai