Saldainių, Oranžinė-Jose Mauro de Vasconcelos Nuotykių Istorija Romanas

Saldainių, Oranžinė-Jose Mauro de Vasconcelos Nuotykių Istorija Romanas

w47747

Nauja

Yra sandėlyje

€15.96
Vnt.

Žymos: sadako statulėlės, braižymo padangų, pc kortelės karaoke, pc atveju mygtukai, np žvejybos linija, pc statyti huanan, usb dvipusės, padalinti žiedą, 07mm, liūdna, lyginant su tuo pačiu praėjusių laikrodžiai.

įstaiga,img,div img {width: 100%;} Saldainių, Oranžinė-Jose Mauro de Vasconcelos Saldainių, Oranžinė, Jose Mauro de Vasconcelos ' u savo šalies labiausiai žinomų rašytojų ir padarė.Tai romanını dviejų dienų yazdığını apibūdinantys rašytojas", Bet ji daugiau kaip dvidešimt metų taşıdım yüreğimde', der.Šios knygos veikėjas mažų Zézé 's speeders, jis auga, saulės Uyandıralım ir Fejerverkas s romanlarla toliau ediyor.

Brazilijos įžymybė rašytojas Jose Mauro de Vasconcelos, 1920 m. Rio de Žaneire, netoli Bangų taip pat buvo gimęs.Yra labai skurdi šeima, jos Gimdymo kasabasındaki šalia dėdė išsiuntė juos.Yra devyni buvo Potengi Irmağında išmoko plaukti ir visų plaukimo čempionas svajonė yra sukurti.Aukštųjų Mokyklų Gimdymo po baigiant dvejus metus studijuoti mediciną.Jo pusiaukelėje palikti vejasi svajones grįžo į Rio de Žaneire.Pirmasis darbas, šviesos svorio kategorijos bokso trenerių.Per visą savo gyvenimą dirbo įvairius darbus, tai yra jo yazarlığına didelis įnašais.Pirmoji knyga "Laukiniai Muzu" 1940 ta. 1945 te išleido "Baltų Žemės"'s romanas plačiai pripažintas.Tada nuo "(1949), "Vandenis Çekilince" (1931), "Red Nekenksmingas" (1953) ir" Karščiavimas linijos " (1955) romanlarını rašė. "Kayığım Rosinha" (1961 m.) su ününün savo produkcijos.Garsiąją knygą "Saldainių, Oranžinė" (1968 m.) dvi dienas yazılmıştı. "Bet jos daugiau, nei dvidešimt metų širdyje mano taşıdım," der rašytojas.Šioje knygoje mažas Zeze tai speeders "Saulės Uyandıralım" (1974) ir "Delifışek" (1963 m.), nurodytas romanus.Šis garsus rašytojas 1988 taip pat mirė.

José Mauro De Vasconcelos ' un 1968 d. romanas, blogos yra šeimos narys penkerių metų Zezé vaikystėje broaches tema.Pirmąjį skausmą, nusivylimą, gyvenimo pradėjus mokytis mažas Zezé kiekvieną dieną naujos keşiflerde bulunduğu pasaulio akimis vaikas perduoti skaitytojui.José Mauro De Vasconcelos ' un dviejų dienų yazdığı Saldainių, Oranžinė Knyga, autoriaus iššūkį praėjusių metų pirmąjį iš skaitytojo į apsvaiginimo ir intriguojančio.Rašytojas netrukus yazdığı kitaplailgili, jos savo širdyje daugiau nei dvidešimt metų vykdo istorija, kuri aprašymas yapıyor.Autoriaus vaikystės laikotarpį ženklais pažymėtų naujų, taip pat yayımlanmanın šešiomis kalbomis apie bestseleriu sąrašą taip pat savarankiškai yerbuluyor.

Saldainių, Oranžinė, Pradedant nuo naujų Zezé gyvenimo istoriją, autorius Saulė Uyandıralım (1974 m.) ir Fejerverkas (1963 m.) su toliau ediyor.Originalo kalba yra portugalų Saldainių, Oranžinė, Türkiye'de skaityti dauguma knygų, kaip klasikinis tarp jo rasti vietą.Vaikai gali çevirisiyle Emeç ' in apšviestas leidinių, išleistų José Mauro De Vasconcelos'unŞeker Oranžinė Knyga yalnızca vaikams, suaugusiems, taip pat naktiniai darbai rodomas per klasiğe virsta.

Sudėtinga vaikystė praeina Vasconcelos ' un Saldainių, Oranžinė Yra darbas "skausmo keşfeden mažas vaikas 's istoriją" nuo žodžių.Başkahraman Zezé smalsus, išdykęs ir labai protingi, kaip vaikas yra žinomas.Zezé, savarankiškai mokytis skaityti ir haylazlıklarıyla çevresindekilerin jūs Šėtonas už sıktığı godson yra mąstymas. Içindeki atradimas ir meilės gyvenimą labiausiai nerimauti per laiko açsa taip pat Zezé vienintelis tikslas, vienatvės ir svajones paylaşabilmek.Zezé išėjimo kelią savo įsivaizduojamų draugų, yaratmakta ateina.Nebėra vien naujų taşındıkları namo kieme esančių saldainių, oranžinė sodinukai Zezé didžiausių confidante.Pirmųjų susitikimų neskanus, nors Herojus savarankiškai kitas draugas daugiau broaches.Portugalijos karakteriZezé tėvas mato, kaip svarbią vietą knygą, draugiškas.Tobulėjanti dostluklarıZezé 's life" taip pat sukelia tam tikrų pokyčių.

Saldainių, Oranžinė Knyga bad konstrukcijos ir neliesti anlatımıile įsimintina tarp knygų, savarankiškai rasti vietą.Saldainių, Oranžinė, tęsinys Saulės Uyandıralım Ir Fejerverkas Knygų daZezé 's nuotykių ir toliau ediyor.Zezé büyüse de hüzünleri, ritmais ir mylinčios širdies nekintančios.Turtinga šeima puoselėti veriliyor, pirmą kartą meilė, ji savarankiškai naujas sırdaşlar broaches.Kova dėl gyvenimo istorijas boyuncaZezé auga.Kančios ir rūpesčiais su juo ir toliau auga.

Vasario 26 d. 1920'de Rio De Žaneiras į pasaulį iš neturtingų tėvų Bangų'da įsikūręs netoli José Mauro De Vasconcelos, savarankiškai mokytis skaityti.Įvairių sričių norite tyrimo autorius, vaikystėje praeina Gimdymo'da dviejų metų medicinos studijų, yra atsižvelgiama.Dirbti įvairius darbus, rašytojas žvejybos, padavėjos veboks instruktavimas yapıyor.Tarnavimo laikas tarp Indėnų toliau Vasconcelos ' un pirmąjį romaną Laukinių Muzu 1942 yılındayayımlanıyor. 1945'te išleistas Baltų Žemių Knyga gana populiarumą.Autorius 'S kiti darbai Namuose Toli (1949 M.), Red Parrot (1953), Karščiavimas Linijos (1955 m.) ir Kayığım Rosinha (1961 m.).Kayığım Rosinha savo reputaciją stiprinant autoriaus Raudona Papūga yra darbo išplėsti iki dabartinio isegeçmişten Indijos problemas visi realizmo ilegözler önüne paskambina.Indėnų ir yra šeimos narys portugalų rašytojas Vasconcelos, per savo gyvenimą, vidaus teisių gynėjai.Su Türkiye'de kaip visi dünyadabüyük palūkanų gören José Mauro De Vasconcelos liepos 24 d., 1984 m. 'te San Paulo'da gyvenimo į gerovę.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai