Naujas Stilius Gyvūnų formos Katė Pliušinis Lėlės Ilgai Plushie Medvilnės iškamša Pagalvę Cuddling Žaislas Miegamajame Miega Dovana Vaikams

Naujas Stilius Gyvūnų formos Katė Pliušinis Lėlės Ilgai Plushie Medvilnės iškamša Pagalvę Cuddling Žaislas Miegamajame Miega Dovana Vaikams

w47684

Nauja

Yra sandėlyje

€10.94 €7.00
Vnt.

Žymos: paw pagalvė, apkabinti pagalvę, ilgoji pagalvė, didelis plushies, Pagalvėlė, padengti pagalvėlė šuo, mha plushie, kačių pagalvėlės, pagalvėlė ilgai, katė stuf.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės žemyn medvilnės medžiagos, minkšta, odos draugiškas ir patogus, prabangus kūrinys, nėra lengva suplėšyti arba nutraukti.

2、Katė formos Pagalvė: Dauguma žmonių, kaip cute animals.Šis žaislas yra skirtos formos katę, kuri yra labai mielas ir gali pritraukti vaikų dėmesį.Kai naudojamas kaip pagalvė, ji taip pat gali leisti vaikus ramiai miegoti.

3、Puikus Dydis: Nuolatinis aukštis: apie 50 cm/19*.69in, apie 70cm/27.56, ir apie 90cm/35.43 į.Puikus berniuko, galite žaisti ant jo rankos visą dieną, o taip pat leidžia vaikui užmigti.

4、Puiki Dovana: Velykų dovanos, vaikų gimtadienius, Kalėdų, Padėkos, kūdikių krikštas, motinos dieną ir kitas sukaktis.

5、Naudoti Amžius: Ji tinka 1 metai ir daugiau (įskaitant 1 metų).

Techniniai duomenys:

Būklė: 100%

Spalva: ekranas kaip paveikslėlyje

Medžiaga: plunksnos medvilnės

Taikoma amžius: daugiau nei 1 metai

Pakavimo Sąrašas:

1*Pliušinis Lėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai