Naujovė LED Naktį, Šviesos, Kamera, 3D Lempos Vaikų Miegamasis naktinė lempa 7 Spalvų Touch Stalo Lempa Lovos Dekoras Apšvietimas Vaikų Kalėdų Dovana

Naujovė LED Naktį, Šviesos, Kamera, 3D Lempos Vaikų Miegamasis naktinė lempa 7 Spalvų Touch Stalo Lempa Lovos Dekoras Apšvietimas Vaikų Kalėdų Dovana

w47645

Nauja

Yra sandėlyje

€13.89 €8.33
Vnt.

Žymos: 3d led lempos, mielas led, lempa led, abajur mesa, skirted staliukas, micro camara, led, a1 touch, lampshad, palieskite šviesos lempos.

7 Spalvų Keitimas Lotus 3D Spalvinga Lempos Jutiklinį Jungiklį Lampada LED Nakties Šviesos Akrilo Buliding Lempos Kūdikių Naujovė Apšvietimas

Specifikacija:

-Elemento Tipas: USB Maitinimo Jungtis-Tik Liesti Perjungti 3D Lempos t

-Pagrindo Medžiaga: ABS

-Šviesos Vadovas Plokštelės Medžiaga: Akrilas

-Gydymo Procesas: Lazerinis Graviravimas

-Galia: 1.5 W

-Įėjimo Įtampa: DC5V

-Šviesos Šaltinis: LED

Šviesos Spalva: Spalvinga

-Šviesos Modelis: 3D Stereoskopinis Dual Žiedas(Kaip Nuotraukose)

-Maitinimas: USB Powered / Baterijos bazės

-Switch Mode: Touch Jungiklis

Pakuotė:

1 vnt 3D LED Lempos Naktį

1 vnt USB Kabelis, 1 vnt. Akrilo plokštės veikimo Būdas: 1、Touch mygtukas: Paspauskite vieną kartą, vieną spalvą, šviesą, paspauskite jį dar kartą, ji išsijungia.Paspauskite jį, trečia, kitos spalvos šviesos iki 2、Paspauskite palieskite mygtuką paskutinis spalva, tada paspauskite dar kartą, auto spalva keičiasi režimu veikia.USB Jutiklinį Jungiklį: 7 Spalvą ( Raudona , Žalia , Mėlyna , Geltona , Žydra , Mėlyna , Balta) galite reguliuojamas viena spalva arba spalvinga nuolydis 1.Mes garantuojame išsiųsti prekes jums per 24-72 valandas po to, kai maek mokėjimo, išskyrus atostogas .

2. We will ship gero iš Mažmeninės, didmeninės ir lašas laivybos visi laukiami.

3.Jei apsaugos bėga , bet tu negali gauti savo sklypo , prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo apsauga laiką ir patikrinti, siuntinių siuntimo informacija .

Kaip patikrinti, ar mano sklypo ?

1.Jūs galite pamatyti direcetly teisės į savo puslapį.

2.galite patikrinti laivybos informaciją apie teh šioje interneto svetainėje :

3.Jūs galite prisijungti su mumis ir mums padės kontroliuoti jums .

Dėmesio:prašome atkreipkite dėmesį, laivybos imnformation ,ir pasiimti teh sklypo laiku, kai aš atvykau.

Ar yra koks nors mokestis?

1. Paprastai, mes declear mažesnę vertę, kad būtų išvengta vartotojo mokesčių.Bet dėl to, kad skirtumas šalių skirtumas politika, jie gali turėti custom mokesčių, kad pirkėjas turėtų pasiūlyti .Taigi jūs galite palikti pranešimą pateikdami užsakymą apie tai, kiek vertės norėtumėte declear .mes stengiamės, kad tiktų jums .

1.Kokybės problema bus siūloma pakeisti arba grąžinti pinigus.(prašome pateikti man savo paypal sąskaitą) .

2.Kartais jums gali nepavykti gauti savo daiktus, nes nuostolių ar kitų priežasčių.Nereikia būti nerimauja, susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma, mes havea pirmiausia patikrinkite , tada jums pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti naują elementą.

3.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų/problemų, mes suteiksime atsakyti per 12h.

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.Jei jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, prašome susisiekti su mumis per 48 valandas norite gauti elementą.Galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.

Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto Prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Aš pažadėjau, kad mes galime suteikti jums labiausiai tinkamą sprendimą.

3.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokių problemų.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai