Crystal Castle 5A 2038 Viršų Hot Fix Masės Kobalto Akmens Drabužius Crystal "Pasidaryk pats" Stiklas " karštųjų Pataisų Cirkonio Drabužiai

Crystal Castle 5A 2038 Viršų Hot Fix Masės Kobalto Akmens Drabužius Crystal "Pasidaryk pats" Stiklas " karštųjų Pataisų Cirkonio Drabužiai

w47551

Nauja

Yra sandėlyje

€8.11 €6.89
Vnt.

Žymos: masės swarovski, parduotuvės kristalų pilis, cirkonio kristalų skylę, 2018 malibu, kalnų krištolas spalva crystal pataisų, hot fix masės juostelės, crystal masės, kobalto kristalų, kobalto, ab kristalas.

Strazdų Informacija:

Kokybė: Klasės AAAAA (5A yra tai, ką mes pavadintas rangas mūsų akmens kokybė, todėl mūsų standartas).

Mūsų Pačių Labai Linksmam Super, Kaip ir Panašia SW Cirkonio

Spalva: Kobalto

Dydis: patikrinkite parinktį.

Vienas dydis vienas maišas.Nr mix dydžio vieną maišą.

Dydis informaciją, kaip taip:

DYDIS SKERSMUO (MM) PAKUOTĖS

GR6 1.9-2.0 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT

SS8 2.3-2.4 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT

SS10 2.7-2.9 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT

SS16 3.8-4.0 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT

SS20 4.6-4.8 MM 10 BENDRASIS = 1440 VNT

SS30 6.3-6.5 MM, 02 BRUTO = 288 VNT

Kitos Specialiųjų Spalva : Tai yra specialios spalvos, kurios parduoda mažiau rinkoje.

Prašome spustelėkite šią nuorodą, jei norite pasirinkti daugiau

Spustelėkite Šią Nuorodą užsakyti Kitų Spalvų

Mūsų Akmens, turiu daug gerų apžvalgos iš klientų.

Labai jums ačiū, kad mūsų klientų, pasidalinti savo nuostabų darbą.

Kas du mėnesius, mes pasirinkti kai kurie klientai, kurie dalijasi savo mazing darbo paveikslėlio peržiūrą, tada siųsti dovana su savo kito užsakymo.Dovana informacija bus paskelbti ant lentos mūsų parduotuvę, namus.

Come on!Pasidalinkite savo fantastišką darbą su mumis dabar.

5. Mūsų Garanty:

Mielas drauge, mes esame sąžiningi gamyklos ir mokėti daugiau dėmesį į mūsų produktų, paslaugų ir peržiūra.Jūsų sastifaction yra labai brangus mums.Taigi, mes garantee, kad: mes prisiimti atsakomybę bet kuriuo metu, nesvarbu, jūsų, kad yra baigtas, ar ne.Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo mes matome jūsų žinutę išspręsti jūsų problemą.

6. "PASIDARYK pats" Procesas

už Pataisų ant Audinio

Atgal klijavimo.Jei naudoti ant audinio, naudokite geležies arba pataisų aplikatorių šildyti.Atgal klijai bus išlydyti ir nustatyti audinio.

Už Flatback kalnų krištolas "PASIDARYK pats"

Jei naudoti kaip flatback kalnų krištolas vinių ar amatų, galite pirkti kitą šalto klijai ir taisyti bet, pavyzdžiui, telefono dėklas ar kt.

Crystal Castle 6: Apie Mus

Crystal Castle Industrial Co., Ltd " yra įmonė, kuri specializuojasi kalnų krištolas produktų, įskaitant kalnų krištolas pataisų, išgalvotas akmens, siūti, kalnų krištolas akių, taurės grandinės, ir kiti visi kalnų krištolas produktų ir atitinkamus produktus.Mes turime mūsų pačių gamykloje ir pardavimai, kurie eksportuoja didelis akmenų visame pasaulyje.Mes galime jums pasiūlyti įvairių kokybės su geriausiais konkurencingą kainą pagal jūsų rinkoje.Jei jums yra birių kad, jūsų užklausa yra sveiki visada.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai