Naujas Atvykimo Afrikos Audinio Orginial Heidi Bazin Riche Getsner Kokybės Austrija Medvilnės Medžiaga Žakardo Gvinėja Brokatas Feitex Tekstilės

Naujas Atvykimo Afrikos Audinio Orginial Heidi Bazin Riche Getsner Kokybės Austrija Medvilnės Medžiaga Žakardo Gvinėja Brokatas Feitex Tekstilės

w47397

Nauja

Yra sandėlyje

€104.23 €55.24
Vnt.

Žymos: margo kailio audinys, barkcloth, audinio metras, Audinys, afrikos audinys spausdinti, audinio nigerija, afrikos nėrinių audinio 2020 m. aukštos kokybės lappa, specialių žakardo audinys, afrikos audinio nėrinių, namų textil.

Naujas Atvykimo Afrikos Audinio Orginial heidi bazin Riche Getzner Kokybės Austrija Medvilnės Medžiaga Žakardo Gvinėja Brokatas Feitex Tekstilės Prekės Pavadinimas : Feitex Royal Diamond Prekės Numeris : FYCD97L030G-C Audinio Medžiaga : Afrikos Medvilnės Brokatas Kokybė : 100% šukuotos medvilnės,Aukštos kokybės, Shine Kvepalai ir naftos apdailos.Plotis : 55"/56" (138cm/140cm) Pakuotė : 5/10yards/maišas(10 jardų=9.144 m), Afrikos Gvinėja Brokatas Pakavimo Spalva : (Kitų spalvų,prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę), Dizainas : Naujas,Mados,Populiarus Afrikos heidi bazin Audinio.Pristatymo atsitiktinai.Naudojimas : Afrikos Tradicinės Drabužio Audinys,Mados Drabužiai,Šventės, Vestuves,Vakarėlį.Pristatymas : Ji trunka 5-9 dienas iki pristatymo.

Pastaba:Mūsų nemokamas pristatymas produktus neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ yra labai svarbu mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 2. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir dirbti su jumis, norėdami išspręsti bet kokią problemą.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai