Daugkartinio naudojimo Mason Jar Dangteliai Plataus Burną nepralaidžiose Sandariklio Dangtis Konservavimo Stiklainiai Sidabrinė

Daugkartinio naudojimo Mason Jar Dangteliai Plataus Burną nepralaidžiose Sandariklio Dangtis Konservavimo Stiklainiai Sidabrinė

w4731

Nauja

Yra sandėlyje

€4.58 €3.29
Vnt.

Žymos: konservų indelyje, stiklainį dangteliu, konservavimas, saulės stiklainis dangteliai, teptuku anglies, vyras mason indai, Jar, "google" pradinis stendas, atveju, kalimba, jar plastiko.

Kulka Taškų:

1、Keli Naudoja: Mūsų pristatomas tarptautinis standartas, plati burna ir reguliari burnos dydžių, ir jie gali būti naudojami įvairių platus nagų buteliai ir standartinių buteliukų; jie gali saugoti arbata, vaisiai, sūris, marinuoti agurkai ir įvairių prieskonių uždarytuose buteliuose; gali būti naudojami dėl įvairių amatų projektais, pavyzdžiui, "PASIDARYK pats" žvakė bazę.

2、Medžiagos ir Dizainas: Mūsų gali dangteliai, pagaminti iš alavuotoji skarda (ne iš nerūdijančio plieno), viduje yra įrengta su silikono sandarinimo žiedas leidžia palaikyti sandarinimo veiklos gali dangteliu; siūlais ant viršaus dangtelis padidina trintį tarp rankų ir dangtis lengvai atidaryti.

3、sandari ir Sandariai: skirtas standartas burną ir plati burna Mason indai.Neįtikėtinas patvarumas leidžia jums toliau pakartotinai panaudoti jas, su aukštos kokybės užtikrinimas.

4、Saugus ir Patikimas: Mūsų metalo dangčiu, yra tvirtos ir nėra lengvai pažeisti; ji yra BPA-free, daugkartinio naudojimo, saugi ir higieniška, ir bus ne teršti savo maisto.Jūs galite įdėti maisto į indelį ir antspaudą su dangteliu.

5、Tinka: Tinka sandarinimo konservuotų Mason indai, kuriuose prieskoniai, saldainiai, sausainiai, vaisiai, kečupas, soda, arbatos arba kavos, vinių, varžtų ir kitų smulkių daiktų.Prašome užtikrinti, dydį, prieš perkant.

Specifikacija:

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: skarda

Dydis:

Standartinis burną: tinka gali burną išorinis skersmuo 2.75 colio (70 mm)

Plati burna: tinka gali burną 3.38 colių (86 mm)

Pakavimo Sąrašas:

Gali Dangteliu*12

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai