Atsparus vandeniui APP Kontroliuoti Smart Lock Kovos Vagystės Signalizacijos Grandinės Užraktą su 105dB Signalizacijos Dviračių Spyna Lauko " iOS " ir "Android" sistema

Atsparus vandeniui APP Kontroliuoti Smart Lock Kovos Vagystės Signalizacijos Grandinės Užraktą su 105dB Signalizacijos Dviračių Spyna Lauko " iOS " ir "Android" sistema

w46787

Nauja

Yra sandėlyje

€25.69 €17.47
Vnt.

Žymos: signalizacijos judesio jutiklis, signalizacijos secur, android apk, 240v signalizacijos, signalizacijos langą, signalizacijos dviračių užraktas, kojų plovimo, signalizacijos etiger s4, mi smart signalizacijos sistemos, signalizacijos lauko sirena.

Aprašymas: Šis intelektualus užraktas gali išlaikyti savo dviratį, saugu, paprasta operacija, jums nereikės nerimauti apie prarasti pagrindinius savo dviračio, tiesiog atrakinti telefono.Pagamintas iš ABS plastiko, jos tvirtas ir atsparus vandeniui, ir kabelis yra pagaminti iš vario, kietas ir tvirtas saugumo.Šis užraktas veikia gerai, tiek " iOS " ir "Android" sistema, tinka daugeliui samrtphones.Anti-theft dizainas yra pasakų, bet bando pakenkti ieškoti būtų sukelia 105dB signalizacijos, pakankamai stiprus, kad blogas vaikinas nepasiduoda.Galite patikrinti likusios galios savo telefonus ir net jei jį pamiršite, LED šviesos būtų mirksi jums priminti, įkrovimo laiku.Tai yra puikus kasdienio naudojimo dviračių, motociklų, vartai ir kt.Pridėti jį prie savo grafiko ir gyventi saugaus gyvenimo dabar.Funkcijos: 1. Pagamintas iš ABS plastiko ir didelis, tankus, vario, tvirtas ir patvarus. 2. App kontrolės, veikia tiek " iOS " ir "Android" sistema ir siūlo automatinė & manual išlaisvinti. 3. Anti-theft dizainas, bet pabandyti žalą užrakto suveikimų 105dB signalizacijos. 4. Galia gali būti tikrinami dėl mobiliųjų telefonų ir LED raudonos šviesos mirksi, primenančios įkrovimo laiku. 5. Puikus dviratis, motociklas, vartai ir kt.

Specifikacija: Medžiaga: ABS Plastikas & Vario Spalvų Variantai: Raudona; Juoda Kabelio Ilgis: 80 cm / 31.49 colių Kabelio Skersmuo: 1 cm / 0.39 colių Maitinimas: 3 * AAA Baterijos (neįtraukta)

Paketą Sudarė: 1 * Užrakinti Tik

Pažymėti: 1. Trys AAA baterijos, darant prielaidą, kad du kartus naudojimo kiekvieną dieną, galite trunka apie 8 mėnesį. 2. Kai galia yra daugiau nei 20%, mirksi raudona lemputė jums priminti laiku įkrovimo; už 10%, užrakto negaliu dirbti. 3. Įdėti baterijas, užsukite dangtelį, įjunkite kabelį ir paspauskite užrakto apačioje, spyna užrakintas po to, kai jis supypsi 3 kartus. 4. Atsisiųsti PROGRAMĄ, spausti užrakto mygtuką, išjunkite "bluetooth" funkciją ir paieška prietaisą, įveskite savo slaptažodį ir pradėti nustatyti būtinas funkcijas. 5. Du išlaisvinti režimai, automatinis ir rankinis.Buvęs reiškia, jums tik reikia įdėti išmanųjį telefoną šalia užrakto, kai mėlynos šviesos blyksnių, ir spyna automatiškai atrakina; kai telefonas yra toli nuo spyna, spyna užsirakina automatiškai.Vėliau tai reiškia, jums reikia įjungti "bluetooth" ir " programėlės, skirtos išlaisvinti kiekvieną kartą. 6. Kai aliarmas įjungiamas, mobilusis telefonas turi būti netoli kontrolės srityje su "bluetooth" ir " app nutraukti signalą. 7. Prašome prisiminti savo kodą, kai mobilusis telefonas pasikeitė, užraktas ir naujų mobiliųjų telefonų reikia rungtynės, jei pamirštumėte kodą, užrakto negali būti naudojamas nebėra.

Pakavimo sąrašas Pakuotė:

1 * Užrakinti Tik

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai