Automobilių Modifikuoti Išmetimo Vamzdžio LED Šviesos Anglies Pluošto Universalaus Modelio Raudonos Ir Mėlynos Šviesos Lašas Laivybos

Automobilių Modifikuoti Išmetimo Vamzdžio LED Šviesos Anglies Pluošto Universalaus Modelio Raudonos Ir Mėlynos Šviesos Lašas Laivybos

w46694

Nauja

Yra sandėlyje

€23.39 €16.37
Vnt.

Žymos: anglies išmetamųjų motociklas, išmetamųjų anglies pluošto patarimas, pakaba z900 išmetamųjų, anglies pluošto išmetamųjų patarimas, led vamzdis, drift įrankis, anglies vamzdelis, z800 z900 išmetamųjų, išmetamųjų motorcycl, išmetamųjų dujų vamzdis.

Aprašymas:

*1. Medžiaga: aliuminio lydinys

*2. Stilius: #Apvalios Briaunos, #Straight Edge

*3. Modelis: bendra

*4. Pakuotės Dydis: 19 x 12 x 12 cm

*5. Šviesos Spalva: #Raudona, #Mėlyna

Savybės:

*1. Produktas yra pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno medžiagos, aukštos temperatūros, atsparus smūgiams, korozijai atsparūs ir labai patvarus.

*2. Ji gali padėti sumažinti triukšmą, priminti automobilio už išlaikyti saugų atstumą, kelią tailgating nelaimingų atsitikimų, padidinti vizija, kai jums atgal.

*3. Tiesioginio tvirtinimo varžtas su trimis grynas plienas M-formos gnybtus prie vamzdžio galo, ir riešutų yra storas ir sustiprinta, o tai didina jėgą laikiklį.

*4. Aukštos temperatūros gaisro bžūp vaidina vaidmenis, atsparus aukštos temperatūros, nugaros spaudimą, ir didinti galia; ir gaisro bžūp yra prijungtas prie spoileris, gali vaidinti tam tikrą vaidmenį muffling.

Komplektą Sudaro:

1 x Išmetimo Vamzdis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai