CH9350 USB Master-slave modulį, Pelė, klaviatūra, Skeneris, automatinio identifikavimo Nuoseklųjį prievadą dviejų laidų jungtis

CH9350 USB Master-slave modulį, Pelė, klaviatūra, Skeneris, automatinio identifikavimo Nuoseklųjį prievadą dviejų laidų jungtis

w46476

Nauja

Yra sandėlyje

€11.27 €10.71
Vnt.

Žymos: Klaviatūros Rinkinys, ps2 į rs232, arduino klaviatūra, hebrajų klaviatūra usb, pelės serijos, bluethoot pelės, arduino ps2, belaidžio žiedas, žaidimo pelės, butas pelės.

modname=ckeditor

USB Modulis[ CH9350 ]

Modulio schema (PCB dydis: 2,5 cm X 3.3 cm)

CH9350 yra USB klaviatūrą, pelę, scan ginklą paversti serijos uosto komunikacijos valdymo lustas.Į CH9350 built-in USB HID bendravimas pagrindinės protokolas, gali būti sukonfigūruoti, kad viršutinėje kompiuterio režimo ir apatinės kompiuterio režimu, atitinkamai prijunkite kompiuterį ir kitus usb-host ir USB klaviatūrą, pelę, scan ginklą (paprastai laikomos klaviatūros).

Pagrindinės savybės CH9350 lustas yra keičiamas taip:

● parama 12Mbps full speed USB perdavimo ir 1,5 mbps mažo greičio USB, dėžė, USB 2.0 suderinama.

● USB prievado viršutinės kompiuteris atitinka standarto HID klasė protokolą, ne reikia, kad įdiegti papildomas vairuotojas, paramos built-in HID klasės įrenginio tvarkyklės "Windows", "Linux", MAC ir kitos operacinės sistemos.

● pats lustas gali būti sukonfigūruotas taip, viršutiniame kompiuterio režimo ir apatinės kompiuterio režimo prijungti usb-host, USB klaviatūros ir pelės, atitinkamai.

● palaikomas USB klaviatūrą, pelę į BIOS sąsaja, parama multimedijos funkcijų klavišai, remti įvairių rezoliucija USB pelė.

● parama įvairių markių USB klaviatūrą, pelę, USB belaidę klaviatūrą, pelę, USB PS2 laidas.

● viršutinė kompiuterio pabaigos ir apatinės kompiuterio nutraukti paramą karšto prijungti.

● teikia siųsti statusą pin, paramos 485 komunikacijos.

● nuoseklųjį prievadą paramos 115200/57600/38400 nuosekliojo prievado sparta.

● mikroschema įmontuota kristalų laikrodžių osciliatoriai, ir power on reset grandinės, periferinių grandinė yra paprasta.

● lustas palaiko 5V, 3.3 v maitinimo įtampa.

Šis modulis yra skirtas pagal charakteristikas CH9350 chip.Darbo režimas ir darbo būseną galima nustatyti naudojantis nustatymo, megztinis, kepurė.Jis gali būti naudojamas porų ar vieną.Ši iliustracija yra bloko schema, kai ji yra visuotinai taikomas poros:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai