Už KTM 790 Nuotykių R 2019-2020 CNC Motociklų Aksesuarų tinklo Guaud Padengti Grandinės Įtempiklis Blokų Ašių Blokai Grandinės Įtempiklis

Už KTM 790 Nuotykių R 2019-2020 CNC Motociklų Aksesuarų tinklo Guaud Padengti Grandinės Įtempiklis Blokų Ašių Blokai Grandinės Įtempiklis

w46428

Nauja

Yra sandėlyje

€16.27 €14.81
Vnt.

Žymos: stabdžių ktm rc390, ktm 790 adv, bobber motociklo sėdynė, ktm, afrika twin, dviračių gelio balnelis, padengti mtb, ktm cnc ratlankio, dangtelis ktm 1190, Husqvarna.

Grandinės Įtempiklis :

Erzina Ašies Blokai Grandinės Reguliatorių.Ašies Blokai yra skirti tam, kad keičiasi ir suderinti savo galiniai varantys greičiau ir lengviau. -- CNC-apdirbti iš didelio stiprumo Orlaivių Klasės erzina aliuminio, lengvas ir patvarus. -- Anoduoto paviršiaus apdailos, duoti savo dviratį, nuostabi išvaizda. -- Svarstyklės abipus ašies blokas lengva priprasti. -- Daro varantys pakeitimus ir prisitaiko lengviau. -- Lengva įdiegti.

Grandinės Guaud Padengti :

-- CNC apdirbti kietas gabalas erzina orlaivių klasės aliuminio, šiuo atveju užsklanda buvo pastatyta siekiant apsaugoti jūsų trapi, variklio atveju ir statoriaus padengti. -- Be apsaugos ji taip pat suteikia lange peržiūrėti savo priekinę žvaigždutę būklės ir prieigos prie švaraus/pašalinti šiukšles, skirtingai nuo akcijų padengti. -- Kiekvienu atveju užsklanda ateina su tinkamai grandinės šliaužiklis apdirbti iš Delrin, kuris padeda sumažinti grandinės klaboņa prie žemų variklio sūkių.

Prekės specifiką:

-- Būklė: 100% Visiškai Naujas -- Medžiaga: Aliuminis rėmas -- Spalva: Oranžinė -- Paviršiaus apdaila: Anoduoto

Įmontuoti:(tinka KTM)

Už KTM 790 Nuotykių R modeliai 2019-2020

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai