ZONESUN Dvigubos Paskirties medienos presai Karšto Folija Štampavimo Mašina, paspauskite treneris Presavimo mašina PVC Kortelės, odos, medžio, popieriaus

ZONESUN Dvigubos Paskirties medienos presai Karšto Folija Štampavimo Mašina, paspauskite treneris Presavimo mašina PVC Kortelės, odos, medžio, popieriaus

w46391

Nauja

Yra sandėlyje

€147.76 €134.47
Vnt.

Žymos: folija karšto antspaudas, iškiliosios popieriaus, zonesun karšto antspaudas, data štampavimo mašina, antikvariniai iškiliosios mašina, karšto antspaudas įranga, folijos karšto štampavimo, vadovas paspauskite, karšto antspaudas, užpildykite mašina.

Pagrindinis Parametras:

Prekės Pavadinimas:ZONESUN

Modelis: ZS-100

Principas: Sverto principas

Medžiaga: Plienas, Aliuminis

Aukštyn ir žemyn kelionę: 16CM

Laiko Intervalas: 0-15S

Įtampa: 220V/110V

Galia: 300-500W

Slėgio diapazonas: 15-38kgf

Pakuotės dydis: 42.5*28*22 CM

Temperatūros diapazonas: 0-350°C

Bendras svoris: 6.5 kg

Vadovas tikslumas: ±0.33 MM

Karšto štampavimo diapazonas: 10 x 13CM

Naudojimas: naudojamas įdegio, įdubimas ir tiekėjo, odos gaminiai, gumos gaminiai, techniniai gaminiai, plastiko gaminiai, popieriaus ir kitų paviršių.

Garantija: Vienerius metus, išskyrus dėvėti dalių (šildymo vamzdžiai/jutikliai).Jei jums reikia taisyti, susisiekite su mumis.Mes turime profesionalių po pardavimo komandos teikti jums paslaugas.

Privalumas: ZS-100 Atnaujinti modelis ZS-90. Ji yra naudojama ne tik individualų pelėsių , bet taip pat laikiklį su raidėmis.Ir tai bus greičiau ir patogiau, jei norite pakeisti raidžių antspaudai, darbo metu.Jums nereikia laukti, kol aušinimo mašina, ir įkaitinkite ją dar kartą.Kai jūs išardyti šildymo darbo lyginimo lenta,ji gali būti naudojama kaip ZS-90.O šildymo plokštė yra 10x13cm, kuris yra geras didesnių logotipą antspaudas.Palyginti su ZS-90 , ji 's daugiau humanization ir patogu

Įvadas ZS-100:

Desktop multi-funkcija įspaudas karšto štampavimo mašina, kompaktiškas ir patogus, tiesiogiai prijungti ir naudoti.Reguliuojami termostatai, keičiamų formų tinkinti, ko jums reikia.Reljefinės vieta turi būti plokščias paviršius, ir sklandžiai butas karšto štampavimo veikia geriausiai.Skiriasi nuo įprastos karšto štampavimo mašinos, tai karšto štampavimo mašina yra sukurta su nuimamu T-slot šildymo plokšte, todėl galima keisti, pelėsių, esant aukštai temperatūrai, paprastai, patogiai ir greitai.Tinka oda / odos krepšiai / vizitinės kortelės / knygos / plastikiniai / mediniai / karšto štampavimo / prekės ženklo ir pan.Su skale, lengviau nustatyti štampavimo poziciją.

Stebina funkcijų ZS-100:

1) Skaitmeninis temperatūros valdymas: Skaitmeninis displėjus, temperatūros, labai intuityvus.Temperatūra yra tiksliai vienaženklių skaičių beveik be klaidų.Šilumos greitai, paspauskite mygtuką, norėdami nustatyti temperatūrą.

2) Skaitmeninis displėjus, vidaus struktūros elektros laukas: Temperatūros kontrolės ir apygardos valdyba integracijos, gedimo koeficientas yra mažas, mažiau laidus, ir didesnį saugumo koeficientą.

3) kontroliuojamos Temperatūros zondas: Varžtas-tipo termopora, uodega gali būti įjungtas, nerūdijančio plieno, dengti uodegos.Nebijo lenkimo, tikslus ir patvarus.

4) Naudojant dual šilumos vamzdžiai, greičiau šildymas, ilgesnį gyvenimą ir gali pasiekti pastovios temperatūros poveikio.

5) Perduoti popieriaus laikiklis: Tai gali būti įdėti ant atramos tiesiogiai karšto štampavimo knygos ir karšto štampavimo yra greičiau, patogiau ir tobula.

6) skalė yra sukurta ant pagrindinės plokštės kontroliuoti dydžio karšto antspaudas, kuris pagerina patogumą naudoti.

7) Nuimamas T-slot šildymo plokštė leidžia prietaisą pakeisti pelėsių, esant aukštai temperatūrai, kuri yra paprasta, patogu ir greita.

Temperatūros/laiko, Popieriaus įdegio: 100 laipsnis/1 S Popieriaus įspaudu: 300 laipsnio/3 S Odos įdegio: 100 laipsnis/ 1 S Odos įspaudu: 180 laipsnių/ 3 S PVC įdegio: 100 laipsnis/ 1 S Maisto įspaudu: 250 laipsnis/ 3 S Lapai įspaudu: 320 laipsnis/3 S Medienos įspaudu: 350 laipsniu/5 S jis yra video parodo, kaip tai veikia

Kištuko tipas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai